28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » NA par Parādnieka mātes darbu ministres birojā: Nevajag taisīt sensācijas, kur to nav
NA par Parādnieka mātes darbu ministres birojā: Nevajag taisīt sensācijas, kur to nav
Autors: Apollo.lv / 6. jūlijs 2012, 16:23
Nacionālajā apvienībā (NA) neuzskata, ka parlamenta deputāta Imanta Parādnieka mātes Ināras darbs kultūras ministres Žanetes Jaunzemes-Grendes biroja vadītājas amatā būtu kas tāds, no kā jātaisa sensācijas.


Kultūras ministres biroja vadītāja izvēlē galvenais kritērijs bija uzticamība un profesionalitāte, aģentūrai BNS norādījis NA Saeimas frakcijas vecākais konsultants Jānis Iesalnieks.

Iesalnieks norādījis, ka «visā pasaulē ir tāda politiskā prakse, ka ministru birojus veido partiju cilvēki».

«Primārais bija atrast pēc iespējas uzticamāku un profesionālāku cilvēku,» pauž NA pārstāvis. Iepriekšējie divi kultūras ministres biroja vadītāji neesot spējuši darboties saskaņā ar NA politiskajām nostādnēm.

NA tviterī pavēstījusi, ka «nevajag taisīt «sensācijas» tur, kur tās nav.» «Ministra birojs nav ierēdniecība, te cilvēku izvēlē nozīmīga loma ir uzticamībai.»

Ināras Parādnieces CV, ar kuru aģentūru BNS iepazīstināja Parādnieks, liecina, ka viņa pēdējos 15 gadus strādājusi ar personāla vadību saistītos amatos valsts pārvaldē – bijusi Administratīvā departamenta direktore Nodarbinātības valsts aģentūrā, Personāla daļas vadītāja Centrālajā dzīvojamo māju privatizācijas komisijā, Civildienesta ieviešanas daļas vadītāja un Personālmenedžmenta attīstības daļas vadītāja Valsts civildienesta pārvaldē, raksta Apollo.lv.

Viņa arī pēdējos piecus gadus bijusi partijas «Visu Latvijai!» ģenerālsekretāre, bet kopš pagājušā gada – Latvijas Biznesa koledžas pasniedzēja.

Parādniece studējusi tiesību zinātnes un ieguvusi maģistra grādu sabiedrības vadībā Latvijas Universitātē, viņai ir arī vācu valodas pasniedzēja izglītība.

Parādniece ir jau trešā Jaunzemes-Grendes biroja vadītāja, kopš viņa stājās amatā pagājušā gada novembrī. Sākotnēji viņas biroja vadītāja bija Vita Cīrule, bet no janvāra līdz maijam – Valters Bolēvics.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Imants Parādnieks, Ināra Parādniece, Jānis Iesalnieks

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats