19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Kultūras ministres biroju vadīs deputāta Parādnieka māte
Kultūras ministres biroju vadīs deputāta Parādnieka māte
Autors: IR.lv / 6. jūlijs 2012, 9:28
Par kultūras ministres Žanetas Jaunzemes-Grendes (Nacionālā apvienība) jauno biroja vadītāju kļuvusi Ināra Parādniece, liecina informācija Kultūras ministrijas (KM) mājaslapā.


Kā vēsta portāls "Delfi", Ināra Parādniece ir arī ministres partijas biedra Imanta Parādnieka māte. To apliecinājis pats 11.Saeimas deputāts Imants Parādnieks, kurš ievēlēts no Nacionālās apvienības, raksta Ir.lv.

Par kultūras ministres jauno padomnieci komunikāciju jautājumos kļuvusi vēl viena Nacionālās apvienības pārstāve - Ieva Līne. Viņa iepriekš bija Nacionālās apvienības preses sekretāre un nodrošināja ministres komunikāciju ar medijiem.

Parādniece par Jaunzemes-Grendes biroja vadītāju esot kļuvusi savas profesionalitātes dēļ. Viņa šos pienākumus jau mēnesi pildījusi sabiedriskā kārtā, kopš ministre maijā pēc domstarpību saasināšanās ar kultūras nozares profesionāļiem atlaida savu iepriekšējo biroja vadītāju Valteru Bolēvicu, raksta „Delfi".

Saeimas deputāts iepazīstinājis arī ar savas mātes CV, kas liecina, ka Parādniece pēdējos 15 gadus strādājusi ar personāla vadību saistītos amatos valsts pārvaldē. Viņa bijusi Administratīvā departamenta direktore Nodarbinātības valsts aģentūrā, Personāla daļas vadītāja Centrālajā dzīvojamo māju privatizācijas komisijā, Civildienesta ieviešanas daļas vadītāja un Personālmenedžmenta attīstības daļas vadītāja Valsts civildienesta pārvaldē.

Neizpaliek arī Parādnieces partijiskā darbība - viņa pēdējos piecus gadus bijusi partijas "Visu Latvijai!" ģenerālsekretāre.

Pēc ministres saplēšanās ar kultūras darbiniekiem Parādniece būs jau trešā Jaunzemes-Grendes biroja vadītāja. Arī Līne ir trešā komunikāciju vadīja Jaunzemes-Grendes birojā.

Jau vēstīts, ka šopavasar nopietni saasinājās kultūras nozares pārstāvju attiecības ar ministri Jaunzemi-Grendi, kurai tika pārmests komunikācijas trūkums un nepietiekama iedziļināšanās nozares problēmās. Lai uzlabotu komunikāciju un attiecības ar nozares darbiniekiem, Jaunzeme-Grende nolēma atlaist savu biroja vadītāju Bolēvicu un preses sekretāri Bērziņu, kā arī padomniekus - bijušos kultūras ministrus Sarmīti Ēlerti un Intu Dālderi. Ministre arī nolēma uz laiku nepieņemt darbā jaunus biroja darbiniekus.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Imants Parādnieks, Kultūras ministrija, Nacionālā apvienība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats