25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Ministru kabinets saņēmis ap 1600 vēstules; visbiežāk sūdzas par izglītības jomu un demogrāfiju
Ministru kabinets saņēmis ap 1600 vēstules; visbiežāk sūdzas par izglītības jomu un demogrāfiju
Autors: NRA.lv / 4. jūlijs 2012, 17:56
Pirmajā pusgadā Ministru prezidents, Ministru kabinets un Valsts kanceleja kopumā saņēmusi 1660 fizisko un juridisko personu iesniegumus par izglītības, demogrāfijas un sabiedrības integrācijas jautājumiem.


Ministru prezidents, Ministru kabinets un Valsts kanceleja kopumā saņēmusi 1660 fizisko un juridisko personu iesniegumus. No tiem - 1537 adresēti premjeram un valdībai. Visvairāk iesniegumi saņemti februārī, aprīlī un maijā. Vidēji darba dienā tika reģistrēti un izskatīti 13 iesniegumi, kā arī sešos mēnešos uzklausīti 95 apmeklētāji.

Vēstulēs iedzīvotāji visbiežāk izteikuši viedokli un priekšlikumus izglītības jomā - par pedagogu atalgojuma palielināšanu un nepieciešamajām reformām. Tikpat svarīgas tēmas iedzīvotāju vidū ir bijušas arī par demogrāfijas situāciju valstī, atjaunojamās elektroenerģijas resursiem, integrāciju un krievu valodu, kā arī nekustamā īpašuma nodokļa samazināšanu.

Iedzīvotāji bieži izteikušies arī par politiskajiem procesiem valstī, kā arī izrādījuši interesi un snieguši priekšlikumus Nacionālā attīstības plāna un Latgales attīstības plāna izstrādē.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Demogrāfija, Izglītība, valdība, vēstules

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats