19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Elīna Egle šodien ar prezidentu runā par darba attiecību pārtraukšanu
Elīna Egle šodien ar prezidentu runā par darba attiecību pārtraukšanu
Autors: NRA.lv / 18. jūnijs 2012, 14:28
Valsts prezidenta Andra Bērziņa ekonomikas, uzņēmējdarbības un nodarbinātības padomniece Elīna Egle šodien tiekas ar Bērziņu, lai runātu par darba attiecību pārtraukšanu. To nra.lv apstiprināja prezidenta pārstāve Līga Krapāne.


E. Egle pašlaik esot slima un ārstē muguras traumu: to viņa šorīt pavēstīja televīzijas LNT raidījumā "900 sekundes"". E. Egle ārstējas Pēterburgā un pati uzstāj, ka joprojām ir E. Bērziņa padomniece. 

"Pēc slimības es šo darbu ļoti, ļoti vēlos atstāt," stāstīja Egle, apgalvojot, ka starp viņu un Bērziņu neesot nekāda konflikta, tāpēc paziņojums par darba attiecību pārtraukšanu, kas nācis no Prezidenta preses dienesta, viņai esot bijis pārsteigums.

E. Egle arī noliedza iesaistīšanos kādu uzņēmēju interešu lobēšanā, tostarp viņa neesot īpaši aizstāvējusi "Pasažieru vilciena" vagonu iepirkumā iesaistītos uzņēmējus, turklāt viņiem tas nemaz neesot nepieciešams, jo viņi paši ļoti labi pazīstot Bērziņu. Nekad neesmu slēpusi, ka atbalstu ražošanu Latvijā, piebilda Egle.

Aizejošā prezidenta padomniece pieļauj, ka pēdējā laika asumi un, pēc Egles vārdiem, kampaņa pret viņu masu medijos esot saistīta ar viņas konfliktu ar Bērziņa preses sekretāri Līgu Krapāni.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andris Bērziņš, Elīna Egle, Līga Krapāne

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats