23. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Georgs, Jurģis, Juris
Sākuma lapa » Sabiedrība » Elīna Egle iesaistās konfliktā ar Valsts prezidentu
Elīna Egle iesaistās konfliktā ar Valsts prezidentu
Autors: NRA.lv / 13. jūnijs 2012, 18:11
Pēc ilgāka klusēšanas brīža Elīna Egles izplatījusi komentāru, kurā iesaistās konfliktā sakarā ar šodien izplatīto Valsts prezidenta kancelejas paziņojumu par viņas atlaišanu no Valsts prezidenta padomnieces posteņa.


Elīna Egle norāda: līdz šim brīdim man nav uzteiktas un es neesmu uzteikusi darba tiesiskās attiecības ar Valsts prezidenta kanceleju.

Šodien, 13.jūnijā no masu medijiem uzzināju, ka tiek plānota VPK reorganizācija, diemžēl par to neesmu informēta. 6.jūnijā man konstatēta darba nespēja un esmu uzsākusi ārstēšanos, tāpēc nevaru atbildēt uz žurnālistu zvaniem. Pie iespējas labprāt ar plānotām izmaiņām iepazīšos, lai pieņemtu Valsts prezidenta interesēm atbilstošāko lēmumu.

Valsts prezidenta reitings sabiedrībā ir apmierinošs un esmu paveikusi Valsts prezidentam apsolīto savas kompetences jomā - sniegusi viedokli par sociāli ekonomiskiem un finanšu jautājumiem, darbu uzsākusi Stratēģiskas attīstības komisija, tas ekspertu darba grupas un darbu ciklu noslēdz Augsta līmeņa grupa investīciju piesaistei.

Veiksmīgai sadarbībai ir nepieciešama Valsts prezidenta aktīva un skaidra vēlme risināt sabiedrībā sasāpējušus jautājumus.

Savā līdzšinējā profesionālajā darbībā vienmēr esmu atklāti un enerģiski aizstāvējusi sabiedrības un uzņēmēju kopīgās intereses. Šādi rīkošos arī turpmāk neatkarīgi no ieņemamā amata un darba vietas.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andris Bērziņš, Elīna Egle, VPK

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats