16. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Alfs, Mintauts
Sākuma lapa » Sabiedrība » Vešņakovs: Latvijas specdienestu ziņojumi stimulē rusofobu noskaņojumu
Vešņakovs: Latvijas specdienestu ziņojumi stimulē rusofobu noskaņojumu
Autors: Apollo.lv / 12. jūnijs 2012, 12:53
Krievijas Federācijas ārkārtējais pilnvarotais vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs atzīst, ka 20 gados, kopš nodibinātas Krievijas un Latvijas diplomātiskās attiecības, bijuši gan panākumiem bagāti gadi, gan sekmīgi izdevušies darbi.


Intervijā «Latvijas Avīzei» viņš atzīmējis, ka par labu izdošanos atzīst prezidenta Valda Zatlera oficiālo vizīti Maskavā 2010.gada nogalē.

Vienlaikus viņš norādījis, ka esam sākuši zaudēt Latvijas prezidenta Krievijas vizītē iegūto politisko lādiņu, kā piemēru minot Latvijas specdienestu publiskos vērtējumus, raksta Apollo.lv.

«Nevaru rast izskaidrojumu tiem publiskajiem specdienestu vērtējumiem, kuros Krievija «uzzīmēta» kā ienaidnieks. Manuprāt, tas ir pilnīgi bez pamata un netaisni, it īpaši no tādu oficiālu struktūru puses, par kādām skaitāmi specdienesti. Šāda veida ziņojumi stimulē rusofobu noskaņojumu. To jau esam kādreiz piedzīvojuši. Man ļoti negribētos, ka tas atkārtojas. Par to es jau izteicos Jūrmalā gadskārtējā «Baltijas forumā», minēdams, ka Latvijas un Krievijas attiecībās bijuši gadi, kuri saucami par garām palaisto iespēju gadiem. Un arī to negribētos, ka tādi laiki atgriežas mūsu attiecību vēsturē,» tā Vešņakovs.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aleksandrs Vešņakovs, Krievija

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats