29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Bērziņš darbu prezidenta amatā salīdzina ar dienestu PSRS armijā
Bērziņš darbu prezidenta amatā salīdzina ar dienestu PSRS armijā
Autors: Apollo.lv / 29. maijs 2012, 17:41
Nepieciešams kāds laiks, kamēr saproti, kur atrodies, - teju gadu pēc ievēlēšanas amatā sacīja Valsts prezidents Andris Bērziņš.


Prezidents sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» pirmo darba gadu prezidenta amatā salīdzināja ar dienestu Padomju Savienības armijā. «Es to salīdzinu ar to, kā nokļuvu PSRS armijā. Kamēr iepazīsti un saproti, kur atrodies. Tagad [gadu pēc ievēlēšanas amatā] ir sasniegts līdzsvars, varētu turamāko laiku strādāt produktīvāk,» sacīja Bērziņš.

Runājot par bijušā prezidenta Valda Zatlera lēmumu tieši pirms gada rosināt 10.Saeimas atlaišanu, Bērziņš neslēpa viedokli, ka, viņaprāt, šī Zaltera rīcība nav attaisnojusies, raksta Apollo.lv.

«Tas nebija pareizākais solis. Tas atmeta mūs gadu atpakaļ. [..] Tā mēs paši sev riebjam kopumā. [Amatpersonām] Nepieciešams gads, lai saprastu, kādas reformas vajag, kā tās īstenot,» pauda Bērziņš.

Prezidents sarunā arī atzina, ka viņam un politiķiem daudzi procesi būtu aktīvāk jāskaidro sabiedrībai. «Daudzi procesi ir lēni. Ir jautājumi, kas netiek izskaidroti. Kaut vai šis jautājums par eiro ieviešanu,» - tā prezidents.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Andris Bērziņš, PSRS armija

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats