19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Vešņakovs: Mēs 16.martu neizgudrojām; neatzīmējiet to
Vešņakovs: Mēs 16.martu neizgudrojām; neatzīmējiet to
Autors: Apollo.lv / 16. maijs 2012, 17:39
Krievijai nav nekādu slēpto mērķu Latvijā, un Latvijas specdienesti visu politizē, to intervijā televīzijai «Pro100TV» sacīja Krievijas vēstnieks Latvijā Aleksandrs Vešņakovs.


«Latvijas specdienesti daudzas lietas politizē. Pēdējās atskaitēs, ko publicējis Satversmes aizsardzības birojs (SAB), rakstīts, ka Krievijai ir slēpti mērķi Latvijā. Kādi slēpti mērķi? Mēs visus jautājumus apspriežam atklāti. Piemēram, nepilsoņu jautājums - kāds gan tas slēptais mērķis?Mēs vienmēr esam par to runājuši,» sacīja Vešņakovs.

Vešņakovs uzsver, ka Latvijai vajadzētu ieklausīties starptautisko organizāciju ieteikumos attiecībā uz nepilsoņu jautājumu. «Ja šie ieteikumi tiktu izpildīti, problēma tiktu pacelta citā līmenī.Ir valodas problēma. Vecāka gadu gājuma cilvēks nevar krievu valodā izlasīt zāļu instrukciju. Vai arī vēl kāda problēma - 16.marts. Vai mēs to izdomājām? Saka, ka Krievijas mediji par to rakstot un rādot.Tad neatzīmējiet šo datumu,» sacīja Vešņakovs.

Viņš uzsvēra, ka Krievija vienmēr iestāsies par krievvalodīgajiem, uzsverot, ka par savējiem rūpējas arī tādas valstis kā Ķīna, Polija un arī Latvija, raksta Apollo.lv.  


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Aleksandrs Vešņakovs, Krievija, PRO100TV

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats