28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Sabiedrība » Iedzīvotāji pašreizējo ministru darbu vērtē viduvēji
Iedzīvotāji pašreizējo ministru darbu vērtē viduvēji
Autors: Apollo.lv / 8. maijs 2012, 9:44
Kopumā Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 55 gadiem savu apmierinātību ar pašreizējo ministru darbu vērtē kā viduvēju (vērtējums 4, skalā, kur 1 nozīmē «ļoti neapmierināts» un 10 «ļoti apmierināts» par konkrētā ministra darbu).


To atklāj pētījumu aģentūras TNS sadarbībā ar telekompāniju LNT, raidījumu «900 sekundes», aprīļa beigās veiktais pētījums.

Salīdzinoši augstāk Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 55 gadiem novērtējuši savu apmierinātību ar aizsardzības ministra Arta Pabrika (4,6), ārlietu ministra Edgara Rinkēviča (4,5), tieslietu ministra Gaida Bērziņa (4,1) un ekonomikas ministra Daniela Pavļuta (4,1) darbu, raksta Apollo.lv.

Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 55 gadiem novērtē savu apmierinātību kā vidēju par kultūras ministres Žanetes Jaunzemes – Grendes (4,0), iekšlietu ministra Riharda Kozlovska (4,0), vides ministra Edmunda Sprūdža (4,0), satiksmes ministra Aivja Roņa (4,0) un izglītības ministra Roberta Ķīļa (4,0) darbu.

Salīdzinoši zemāk Latvijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 55 gadiem novērtējuši savu apmierinātību ar zemkopības ministres Laimdotas Straujumas (3,9), labklājības ministres Ilzes Viņķeles (3,6) un veselības ministres Ingrīdas Circenes (3,4) darbu.

Salīdzinoši zemāk savu apmierinātību ar ministru darbu novērtējuši cittautieši, bezdarbnieki, nepilsoņi un cilvēki ar salīdzinoši zemākiem ienākumiem. 


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: iedzīvotāji, ministri, pētījums, TNS

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats