19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Sabiedrība » Opozīcija: Ušakovs vizinās ar divām dienesta automašīnām
Opozīcija: Ušakovs vizinās ar divām dienesta automašīnām
Autors: Apollo.lv / 10. aprīlis 2012, 17:23
Rīgas domes (RD) partijas «Vienotība» deputāti konstatējuši, ka Rīgas mērs Nils Ušakovs (SC) izmanto divas dienesta automašīnas, turklāt šo divu spēkratu uzturēšanai gadā tiek tērēti 50 000 latu.


Kā portālu «Apollo» informēja «Vienotības» deputāti, Rīgas domes priekšsēdētāja vajadzībām un Rīgas domes Finanšu un administrācijas komitejas vadītāja dienesta vajadzībām tiek nomātas divas jaunākā modeļa automašīnas – «Audi A6» un luksusa klases «Volkswagen Multivan». Katras automašīnas nobraukums mēnesī vidēji ir trīs tūkstoši kilometri.

«Neviena Rīgas domes atbildīgā amatpersona nespēj uzrādīt aizpildītas automašīnu maršrutu uzskaites lapas, tāpēc rodas bažas, ka Rīgas domes priekšsēdētājs un Rīgas domes komiteju vadītāji pārkāpj likumu, nepildot viņu dienesta vajadzībām izmantoto automašīnu ceļazīmes», norāda «Vienotības» frakcija, uzskatot, ka ne tikai deputātam, bet visai sabiedrībai ir tiesības zināt, kur domes priekšsēdētājs katru darba dienu nobrauc teju 300 kilometrus ar savām dienesta automašīnām.

«Vienotība» jau iepriekš norādīja, ka Rīgas pilsētas pašvaldībā netiek pienācīgi nodrošināta patērētās degvielas uzskaite, kas rada pamatotas aizdomas, ka iespējams, Rīgas domes priekšsēdētājs un komiteju vadītāji izmanto savas dienesta


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Auto, dienesta mašīna, Nils Ušakovs, Vienotība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats