24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Lindermans suši restorānā tiekas ar Urbanoviču
Lindermans suši restorānā tiekas ar Urbanoviču
Autors: NRA.lv / 11. marts 2012, 21:35
Pagājušajā trešdienā «Nekā Personīga» (TV3) kādā Vecrīgas suši restorānā novēroja pusdienojam Saskaņas centra līderi Jāni Urbanoviču un biedrības «Dzimtā valoda» seju Vladimiru Lindermanu.


Krievu valodas referenduma rīkotājs Lindermans un viņa atbalstītājs Saeimā Urbanovičs, pusdienojot par kaut ko aktīvi diskutēja. Kad pie restorāna izejas «Nekā Personīga» vaicāja kādas jaunas aktivitātes abi izplānojuši – Lindermans pīpēdams aizmuka, bet otrs atrunājas, ka sprieduši kā cilvēkus integrēt ar hokeja palīdzību, raksta NRA.lv.

Sarunas gaitā ar žurnālistu Urbanovičs gan atklāja, ka tikšanās notikusi pēc Lindermana ierosinājuma. Savukārt viņam bijis interesanti satikties ar «tādu ievērojamu cilvēku». Lindermans vēlējies izstāstīt savus nākotnes plānus un uzklausīt Urbanoviča viedokli.

«Es viņam teicu, ka eskalācija liela. Viņam ir izdevies savā vidē liels panākums, bet tagad būtu labāk, ka šī te etniskā pret-stāvēšana ietu mazumā. Tas būtu visiem labāk. Gan tiem, kurus pārstāv viņš, gan tie, kas uzticas man,» norādīja Urbanovičs.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Jānis Urbanovičs, Saskaņas Centrs, Vladimirs Lindermans

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats