24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Zatlers atspēko apgalvojumus par nepilsoņu «par» balsu pieskaitīšanu
Zatlers atspēko apgalvojumus par nepilsoņu «par» balsu pieskaitīšanu
Autors: Apollo.lv / 20. februāris 2012, 12:55
Zatlera reformu partijas (ZRP) līderis Valdis Zatlers norāda - demokrātiskā procesā galvenais ir nemanipulēt ar skaitļiem. Komentējot apgalvojumus, ka, pieskaitot nepilsoņu balsis, valodu referendumā būtu vairāk «par», Zatlers norāda - pat, ja saliek skaitļus kopā, vienalga pietrūkst konstitucionālajam vairākumam.


Ja Krievija grib manipulēt ar likumīgi notikušu referendumu, ar likumīgiem rezultātiem, tā ir jaukšanās Latvijas iekšējās lietās, intervijā Latvijas Radio sacīja ZRP līderis.

Zatlers norādīja - referendums ir Latvijas iekšējā lieta un arī šajā jomā Latvija skaidri parādīja, ka ar savām lietām tā pati tiek galā, raksta Apollo.lv.

Zatlers notikušo referendumu nosauca par provokāciju, jo organizētāji diezgan skaidri zināja, kāds būs referenduma rezultāts. «Gāja uz to, zinādami, kāds būs iznākums,» sacīja Zatlers.

Jautāts, vai no ZRP puses būs ideoloģisks piedāvājums, kā saliedēt sabiedrību, Zatlers sacīja: «Šajā brīdī, kad ir ļoti skaidra valoda dota, jāpadomā par labas gribas žestiem.»


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: referendums, Valdis Zatlers, ZRP

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats