29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Referendumā balsu skaitīšanu plānots pabeigt līdz plkst.3 naktī
Referendumā balsu skaitīšanu plānots pabeigt līdz plkst.3 naktī
Autors: Apollo.lv / 14. februāris 2012, 17:30
Lai nodrošinātu informācijas pieejamību par 18.februāra tautas nobalsošanas par likumprojektu «Grozījumi Latvijas Republikas Satversmē» norisi un rezultātiem, Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) organizēs vairākus informatīvus pasākumus.


Tautas nobalsošanas dienā un naktī darbosies CVK interneta vietne www.tn2012.cvk.lv, kurā tiks publicētas ziņas par vēlētāju līdzdalību un tautas nobalsošanas provizoriskie rezultāti, portālu «Apollo» informēja CVK.

Ziņas par vēlētāju līdzdalību tautas nobalsošanas dienā tiks apkopotas pulksten 8, 12, 16, 20 un 22. Plānots, ka CVK interneta vietnē šīs ziņas būs pieejamas ar pusstundas intervālu plkst. 8.30, 12.30, 16.30, 20.30.

Savukārt kopējais tautas nobalsošanā piedalījušos vēlētāju skaits, kā arī ziņas par vēlētāju atrašanās vietā nobalsojušiem vēlētājiem, būs pieejamas ap plkst.23.

Tautas nobalsošanas rezultātu apkopošana tiks uzsākta uzreiz pēc vēlēšanu iecirkņu slēgšanas, pulksten 22. Pirmie provizoriskie tautas nobalsošanas rezultāti no mazākajiem vēlēšanu iecirkņiem gaidāmi, sākot no pulksten 23.30, balsu skaitīšanu lielākajā daļā vēlēšanu iecirkņu plānots pabeigt līdz pulksten diviem, trijiem naktī.


Diskusija par rakstu (1)

Atslēgvārdi: CVK, referendums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats