24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Sabiedrība » Titavs: politiķiem patīk muldēt par integrāciju
Titavs: politiķiem patīk muldēt par integrāciju
Autors: Apollo.lv / 1. februāris 2012, 12:17
Latvijas eksportētāju un investoru kluba valdes loceklis un politikas vērotājs Dans Titavs kā ierasti visnotaļ skarbi izsakās par Latvijas politiķiem, šoreiz - par integrācijas politiku valstī. Viņš norāda, ka tā ir «muldēšana», jo integrācija notiekot dabiski.


Titavs sarunā Latvijas Radio trešdienas rītā atzina, ka pēc valodu referenduma jautājumam par krievu valodu vajadzētu «pazust no dienaskārtības». «Es neredzu, ka uz ielas [starp latviešiem un krieviem] būtu kādas problēmas. Šī problēma eksistē vien politiķu prātos,» uzskata Titavs.

Runājot par krievvalodīgo integrāciju Latvijas sabiedrībā, Titavs uzsvēra, ka integrācija jau notiek. «Politiķiem [par šo jautājumu] patīk muldēt. Integrācija notiek dabiskā veidā. Pirms 20 gadiem krievu bija vairāk, viņi bija agresīvāki.»

Titavs arī pauž pārliecību, ka gaidāmais referendums jau ir vienojis sabiedrību, raksta Apollo.lv. «Referendums ir veicinājis vienotību. Ja ir viena spēcīga sabiedrības daļa, otra daļa saprot, ka šis politiskais vingrojums ir muļķīgs,» sacīja viņš.

Iespēju, ka pēc referenduma cilvēki varētu iet ielās, Titavs pilnībā noliedza. «Ārā ir auksts laiks. Šis laiks nav pateicīgs, lai notiktu kādi mītiņi. Situācijas parasti saasinās vasarā.»


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Dans Titavs, referendums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats