28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Ražošana, enerģētika » Pēc Maligina nāves Olainfarm kontrolpaketi grib daudzi
Pēc Maligina nāves Olainfarm kontrolpaketi grib daudzi
Autors: NRA.lv / 8. janvāris 2018, 11:33
Pēc AS "Olainfarm" lielākā akcionāra Valērija Maligina nāves pagājušā gada nogalē saņemti vairāki uzņēmuma akciju kontrolpaketes pirkšanas piedāvājumi, pirmdien vēsta laikraksts "Dienas Bizness".


Uzņēmumam netrūkst pircēju, tie ir no dažādām pasaules valstīm, stāsta AS Olainfarm valdes loceklis Salvis Lapiņš.

Otrs lielākais pašmāju farmācijas uzņēmums AS Grindeks piedāvājumu pirkt Olainfarm gan nav izteicis.

Uzņēmums arī iepriekš bija saņēmis līdzīgus piedāvājumus, taču Maligins pārdošanu neplānoja. Tas, vai kompānija tiks pārdota, ir viņa mantinieku ziņā, teic Lapiņš. Viņa testaments tiks nolasīts 16.janvārī, liecina paziņojums Latvijas Vēstnesī.

Ieguldījumu ziņā šis gads uzņēmumam būs daudz mierīgāks nekā iepriekšējie, kad tika veiktas būtiskas investīcijas gan pašā uzņēmumā, gan meitasuzņēmumu iegādē. Tas esot nolemts īsi pirms uzņēmuma lielākā akcionāra Maligina pēkšņās nāves pagājušā gada nogalē, viņš apgalvo.

"Šogad strādāsim pie tā, lai optimāli izmantotu iespējas, ko šie iegādātie uzņēmumi dod, kā arī turpināsim jaunu produktu izstrādi un tehnoloģisko iekārtu nomaiņu. Pieļauju, ka līdzīgi, kā to esam darījuši iepriekšējos gados, iegādāsimies arī aptiekas, lai paplašinātu Latvijas aptieku tīklu," atklāj Lapiņš.

Šobrīd Olainfarm pieder 70 aptiekas, katru gadu aptieku tīkls tiek paplašināts par 4-5 struktūrvienībām, arī šis gads nebūs izņēmums.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk
Jaunākie komentāri
Mediju apskats