19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Samsung radījis digitālu pašapkalpošanās atbalsta centru tehnoloģiju faniem – Samsung Community
Samsung radījis digitālu pašapkalpošanās atbalsta centru tehnoloģiju faniem – Samsung Community
Autors: bizness.lv / 19. novembris 2020, 15:56
Līdz ar pārorientēšanos uz attālinātu pakalpojumu sniegšanas režīmu, Samsung Electronics Baltics ir paplašinājis savu atbalsta centru darbību, turpmāk piedāvājot konsultācijas un ieteikumus arī virtuāli. Visu aktuālo informāciju un jaunumus par Samsung produktiem, padomus, kā maksimāli izmantot ierīču potenciālu, atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem var uzzināt digitālajā pašapkalpošanās atbalsta centrā jeb Samsung Community. Tā saturu veidos paši produktu lietotāji un dažādu nozaru eksperti.

“Pielāgojoties klientu vajadzībām šī brīža attālinātajos apstākļos, esam paplašinājuši sava atbalsta centra robežas, Latvijā radot jaunu digitālu pašapkalpošanās atbalsta centru tehnoloģiju faniem – Samsung Community. Samsung Community platformas saturu radīs mūsu produktu lietotāji, eksperti un dažādu nozaru profesionāļi, sniedzot viens otram atbalstu, kā arī vērtīgu un praktisku informāciju. Piemēram, fotogrāfi skaidros, kā uzņemt augstas izšķirtspējas bildes ar telefonu, sportisti – kā pareizi trenēties, izmantojot viedpulksteni un mobilās lietotnes u.tml. Turklāt platformā pieejamā informācija ļaus ne tikai dažādot mūsu produktu lietošanas pieredzi un rast atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem, bet arī kalpos kā palīgs vēlamā produkta izvērtēšanā pirms pirkuma izdarīšanas,” saka Filips Čojs (Philip Choi), Samsung Electronics Baltics prezidents.  
Samsung Community – visa aktuālā informācija vienā platformā
Informācija Samsung Community platformā ir sagrupēta piecos tēmu blokos. Sadaļā Samsung padomi atrodami praktiski padomi, kā pareizāk izmantot un lietot iegādātās ierīces funkcijas. Samsung atbalsta komanda ir apkopojusi patērētāju biežāk uzdotos jautājumus sadaļā Atbalsta risinājumi, kā arī tiešsaistē atbildēs uz lietotāju uzdotajiem jautājumiem. Community dzīvesveids ir sadaļa, kas informēs par Samsung produktu prezentācijām, plānotajiem pasākumiem un iniciatīvām, veiktajiem pētījumiem, kā arī dažādiem dzīvesveida padomiem. Diskusijas sadaļā Community atbalsts palīdzēs praktiski apgūt visas Samsung Community platformas sniegtās iespējas un uzzināt, kā soli pa solim kļūt par aktīvu platformas lietotāju. Sadaļa Samsung serviss veidota, lai uzlabotu viedierīču lietošanas pieredzi, tāpēc tā būs īstā vieta, kur Samsung produktu lietotājiem uzzināt tehnisku informāciju par produktiem.
Reģistrējies un piedalies Galaxy Buds Live izlozē
Ikviens Samsung produktu lietotājs un tehnoloģiju entuziasts ir aicināts reģistrēties platformā un iesaistīties diskusijās, sniedzot savu viedokli un atsauksmes par Samsung produktiem. Aktīvākajiem diskusiju dalībniekiem būs iespēja saņemt ekskluzīvus jaunumus un pirmajiem uzzināt par dažādām Samsung produktu aktualitātēm. Aicinām atstāt arī savas atsauksmes un ieteikumus – varbūt tieši kāds no Latvijas platformā publicētajiem ieteikumiem tiks ņemts vērā, nākotnē pilnveidojot un uzlabojot Samsung produktus. Kopienai pievienoties var reģistrējoties mājas lapā www.samsung-community.lv. Ikviens, kurš piereģistrēsies platformā līdz 2020. gada 20. decembrim, piedalīsies Galaxy Buds Live izlozē.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats