24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Industra Bank izsniedz 500 000 EUR finansējumu eļļu ražotājam Iecavnieks & Co
Industra Bank izsniedz 500 000 EUR finansējumu eļļu ražotājam Iecavnieks & Co
Autors: Publicitātes materiāls / 10. novembris 2020, 11:24
AS Industra Bank (turpmāk – Industra) ir izsniegusi 500 000 EUR kredītu vienam no lielākajiem nerafinētās rapšu eļļas ražotājiem Baltijā SIA Iecavnieks & Co. Kredītu paredzēts izmantot apgrozāmo līdzekļu finansēšanai, kas uzņēmumam ļaus kāpināt darbības jaudu.

“Finansējums Iecavnieks & Co ir daļa no Industra jaunās darbības stratēģijas ieviešanas – mūsu bankas darbības centrā ir sadarbība ar Latvijas reālās ekonomikas uzņēmējiem – ražotājiem, pakalpojumu sniedzējiem, jaunuzņēmumiem. Mūsu mērķis ir pakāpeniski audzēt kreditēšanas portfeli, uzņēmējiem nodrošinot ne tikai finansējumu, bet arī patiesas partnerattiecības - izpratni, iedziļināšanos un pretimnākošu attieksmi. Iecavnieks & Co darījums ir apstiprinājums šādai pieejai,” saka Raivis Kakānis, Industra valdes priekšsēdētājs.

“Bankas finansējums mums ļaus pilnvērtīgāk izmantot tirgus iespējas. Iecavnieks & Co ilgtermiņa darbības gaitā ir iekarojis spēcīgas pozīcijas Baltijas reģiona eļļas un lopbarības tirgū, bet papildu finansējums mums dos iespēju darīt vairāk. Šis ir darījums mūsu izaugsmei un apliecinājums Latvijas ražojošo uzņēmumu spējai attīstīties augstas konkurences apstākļos,” saka Dainis Lagzdiņš, Iecavnieks & Co valdes priekšsēdētājs.

Iecavnieks & Co ir daudznozaru uzņēmums un viens no lielākajiem nerafinētās rapšu eļļas ražotājiem Baltijā. Uzņēmuma pamatnozares ir lauksaimniecība, graudu pirmapstrāde un uzglabāšana, kā arī eļļas augu sēklu pārstrāde. Uzņēmums apsaimnieko 525 ha lauksaimniecības zemes, kur tiek audzēti eļļas rapši, kvieši un lauka pupas. Saražoto produkciju Iecavnieks & Co pārdod gan vietējā tirgū, gan eksportē uz citām valstīm Baltijā un citviet Eiropā.

AS Industra Bank ir 1994. gadā dibināta Latvijas kredītiestāde ar teju 30 tūkstošiem klientu, un pēc šī rādītāja Industra ir septītā lielākā banka Latvijā. Lai atspoguļotu bankas darbības stratēģijas maiņu, 2020. gada janvārī banka mainīja nosaukumu no Meridian Trade Bank uz Industra. Industra izveidojuši vietējie uzņēmēji un bankas darbība ir fokusēta uz Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu apkalpošanu.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats