28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » LTRK aicina uzņēmējus pieteikties dalībai Kurzemes Biznesa klubam
LTRK aicina uzņēmējus pieteikties dalībai Kurzemes Biznesa klubam
Autors: Publicitātes materiāls / 2. oktobris 2020, 15:08
Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) Kurzemes reģiona nodaļa sadarbībā ar AS Swedbank un Kuldīgas novada pašvaldību aicina uzņēmējus piedalīties tiešsaistes LTRK Kurzemes Biznesa kluba pasākumā, kas notiks 7. oktobrī, GoToMeeting platformā.

Pasākumā, kas šoreiz veltīts Kuldīgas uzņēmēju apmācību dienai ar tēmu “Zināšanas Tavam biznesam”, atklāšanā ar uzrunām uzstāsies Kuldīgas novada domes priekšsēdētāja Inga Bērziņa.

Kurzemes biznesa klubā plānotas vairākas prezentācijas, tostarp LTRK Kurzemes nodaļas vadītājs Ralfs Minkevičs Biznesa kluba dalībniekus iepazīstinās ar LTRK kā platformu uzņēmējdarbības vides izaugsmei, savukārt LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš pasākuma dalībniekus iepazīstinās ar tēmu “Nodokļu politikas virzība konkurētspējas virzienā”.

“Politikas veidotāji cenšas panākt lielākas nodokļu maksas iekasēšanu, lai finansētu savas politiskās programmas. LTRK izaicinājums ir pārliecināt politikas veidotājus, ka šo mērķi vēlams sasniegt nevis cenšoties no esošajiem uzņēmumiem kā no citroniem izspiest vairāk, bet gan panākot, ka Latvijā rodas vairāk jauni uzņēmumi, savukārt esošie aug un paplašinās. To iespējams panākt Latvijā izveidojot konkurētspējīgāko nodokļu sistēmu reģionā vai vismaz izlīdzinoties ar labākajiem,” norāda LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Tāpat biznesa kluba dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar AS Swedbank vecākās ekonomistes Agneses Bucenieces prezentāciju ar tēmu “Ekonomikā dziļam kritumam seko strauja atgūšanās. Ko gaidīt tālāk?”, savukārt Eksporta konsultāciju uzņēmuma “Amie Export” dibinātājā un vadītāja Ieva Jonsone uzstāsies ar prezentāciju par tēmu “Kur ir Tavs eksports?” Sertificēts darba un organizāciju psihologs, CreaTest vadītājs, docents Reinis Lazda klātesošos iepazīstinās ar to, kā vadīt darbiniekus neskaidros ekonomiskos apstākļos. Pasākuma laikā uzņēmējiem būs iespēja rast atbildes uz sev aktuāliem jautājumiem, kā arī iesaistīties diskusijās ar prezentāciju autoriem un citiem pasākuma dalībniekiem.

Dalība pasākumā ir bezmaksas, papildu informācija: santa.eizenarma@chamber.lv | T. 29757233 (Santa)

Programma un reģistrācija pasākumam obligāta tiešsaistē, izmantojot saiti: https://www.mitto.me/ltrk-kbk-kuldiga/register





Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats