28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » AdvokātuBiroji.lv – kad labākie advokātu biroji atrodami vienkopus
AdvokātuBiroji.lv – kad labākie advokātu biroji atrodami vienkopus
Autors: Publicitātes materiāls / 27. augusts 2020, 17:24
Darbu ir uzsācis jauns profesionālais nozares katalogs advokatubiroji.lv, kura mērķis ir nodrošināt, ka informācija par advokātu biroju būtu pieejama tur, kur potenciālie klienti paši to meklē, kur vēlas atrast sev nepieciešamos juridisko pakalpojumu sniedzējus.

Vairāku gadu garumā, pētot interneta lietotāju paradumus un uzvedību, kā arī sekojot līdzi starptautiski atzītu rietumvalstu ekspertu atziņām, Nacionālā mediju grupa ir secinājusi, ka, lai arī liela daļa interneta lietotāju meklē konkrēto pakalpojumu Google u.c. interneta meklētājos, ievērojama daļa saistībā ar interesējošo tēmu savā pārlūkprogrammā vienkārši ieraksta populārāko atslēgvārdu, tam pievienojot atbilstošo vietējo augstākā līmeņa domēnu .lv, kas attiecīgi veido – advokatubiroji.lv.

Katalogā strukturēti apkopota informācija par konkrētajā sfērā strādājošiem uzņēmumiem, veidojot plašu, noderīgu un ērti pārskatāmu datu bāzi. Īpaši precīzais kategoriju sadalījums ļauj ietaupīt laiku, kā arī padara informāciju uztveramāku un ērtāk apskatāmu. Advokatubiroji.lv īpaši pielāgots pārlūkošanai ne tikai no datora, bet arī no planšetdatora vai viedtālruņa.

Katalogs kalpo kā noderīgs palīgs ikvienam, kam svarīga informācijas precizitāte un kas nevēlas patērēt daudz laika sev nepieciešamo kontaktu meklēšanai.

Galvenais, ar ko advokatubiroji.lv atšķiras no citiem uzziņu tirgus dalībniekiem, ir īpaša uzmanība atslēgas vārdu indeksācijai Google un citos meklētājos. Arī pašiem uzņēmumiem tā ir lieliska iespēja paplašināt savu auditoriju un palielināt lojālo klientu skaitu.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats