19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Kā mikrošķiedras mopi maina uzkopšanas efektivitāti?
Kā mikrošķiedras mopi maina uzkopšanas efektivitāti?
9. jūlijs 2019, 13:42
Telpu uzkopšanā revolūcijas bieži nenotiek – tāpat kā pagājušajā gadsimtā, grīdas ir jāmazgā regulāri, un cīņa ar dubļiem, apavu nospiedumiem un lipīgiem traipiem nekad nebeidzas. Taču mūsdienās ir radīti jauni rīki efektīvākai uzkopšanai pat intensīvi lietotās telpās. Tie ir mikrošķiedras mopi, tradicionālu grīdas lupatu tehnoloģiski aizstājēji. Lasiet šajā rakstā par mopu priekšrocībām un izmantošanas iespējām!

Mopi – grīdas uzkopšanas labākā versija

Mops ir slotas maināms uzgalis, kas tiek ražots no mikrošķiedras, nevis sariem. Parasti mopa virspusē ir līmlente, kas ļauj acumirklī piestiprināt mopu pie kāta un tikpat ātri nomainīt netīru mopu pret tīru. Mikrošķiedras mopi pašlaik ir visefektīvākie rīki telpu uzkopšanai – tiem ir īpaša darba virsmas struktūra, kas līdzinās skrubim, ļaujot saudzīgi noberzt no grīdām visu veidu netīrumus. 

Izmantojot grīdas lupatu un spaini ūdens, panākt līdzīgu efektu būs gan grūti, gan laikietilpīgi, turklāt pēc mazgāšanas ar lupatu grīda ilgi paliek mitra, kas tikai pasliktina telpu kopējo higiēnas līmeni un grīdas seguma kalpošanas laiku. Izmantojot mikrošķiedras mopus, nav jāuztraucas ne par paslīdēšanas risku, ne par alerģiskām reakcijām uz mazgāšanas līdzekļiem, jo mikrošķiedras mopiem nav nepieciešama sadzīves ķīmija – pietiek apliet mopu ar ūdeni, un tas ir gatavs lietošanai.


Mikrošķiedras mopi sausai un mitrai uzkopšanai

Latvijā kvalitatīvus mikrošķiedras mopus piedāvā higiēnas risinājumu uzņēmums “Berendsen”. Preču klāstā ir divi mopu veidi:

Zilie mopi mitrai uzkopšanai. Vienam mopam ir nepieciešami tikai aptuveni 200 ml ūdens, lai to sagatavotu darbam. . Lai panāktu tīras telpas, ieteicams lietot šos mopus kā vienreizējos – vienā uzkopšanas reizē sagatavot vairākus mopus, tiklīdz viens mops ir nolietots un kļuvis sauss, ņemt nākošo tīro mopu un turpināt uzkopšanu. Izlietotos, netīros mopus savākt vienuviet lai “Berendsen” šoferis noteiktā intervālā tos samainītu atkal pret tīriem mopiem. Izvēloties šādu risinājumu, jūs panāksiet tiešām tīras grīdas nevis tikai slapināsiet nevajadzīgi grīdu un izsmērēsiet netīrumus nevis tos savāksiet, kas tradicionāli notiek, kad tiek izmantots tikai viens mops, kuram netiek veikta  profesionāla mazgāšana.
Zaļie mopi sausai uzkopšanai. Pateicoties mikrošķiedras struktūrai, putekļi un citi sausi netīrumi netiek pacelti gaisā, tāpēc uzkopšana ir efektīvāka un pilnībā nekaitīga alerģijas un astmas slimniekiem.

Mopu izmantošana palīdz samazināt fizisku piepūli, ūdens un sadzīves ķīmijas patēriņu. “Berendsen” mopu kāta ergonomisko formu īpaši novērtēs darbinieki, kuriem ikdienā jātīra lielas platības: sporta zāles, gaiteņi, konferenču telpas u.c. Viena no “Berendsen” mopu priekšrocībām ir mopu kāts. Tas nav vienkārši slotas rokturis, bet gan neaizstājams uzkopšanas rīks, kas ļauj iztīrīt pat grūti sasniedzamas horizontālās un vertikālās virsmas. “Berendsen” mopiem ir teleskopiskais kāts, ko var izliekt uz abām pusēm, tādējādi sasniedzot ar mopu pat augstus plauktus un logus. Maksimālais kāta garums ir 4 m, un svars – tikai 770 g.

Kāpēc mopus labāk īrēt, nevis pirkt?

Iegādājoties preci savā īpašumā, pircējs uzņemas pilnu atbildību par tās izmantošanu, uzturēšanu un apkopi.  Tas nozīmē, ka īpašniekam pašam jātīra mopi un jānodrošina to efektivitāte. Bez pieejas atbilstošām tehnoloģijām tas ir grūti veicams uzdevums, ko labāk uzticēt speciālistiem. “Berendsen” piedāvā optimālu risinājumu – mikrošķiedras mopu nomu. Slēdzot nomas un servisa līgumu, Jūs iegūsiet:

mopu piegādi;
savlaicīgu mopu nomaiņu;
netīru mopu mazgāšanu ar saudzīgiem, videi draudzīgiem, bet efektīviem mazgāšanas līdzekļiem;
mopu kvalitātes kontroli;
nekādu tēriņu mopu iegādē un nolietotā fonda atjaunošanā;
nav nepieciešamas plašas saimniecības telpas, kur tos žāvēt un uzglabāt.

Papildu mopiem, “Berendsen” piedāvā iznomāt arī speciālu konteineru mopu sagatavošanai darbam, kā mopu ērtai nomaiņai telpu uzkopšanas procesā. Šo konteineru iespējams izmantot arī  saslaucīto netīrumu uzglabāšanai uzkopšanas laikā un pēc tās. Diez vai kāds  cilvēks nosauks grīdu mazgāšanu par savu iemīļotāko nodarbi, taču, pateicoties ērti lietojamam un efektīvam aprīkojumam, šis process var noritēt bez lieka stresa un laika tērēšanas. Vai palaidīsiet garam šādu iespēju?

Mikrošķiedras mopi palīdz uzturēt kārtību ne tikai mazos birojos, bet arī lielos, ar darbiniekiem un apmeklētājiem piepildītos lielveikalos, valsts iestādēs un citās publiskās telpās. Izmantojiet iespēju nomāt kvalitatīvus mopus no uzticama piegādātāja un piesakiet pakalpojumu “Berendsen” mājaslapā




Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats