19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » No šodienas Latvijā pieejami viedtālruņi ar rotējošu kameru
No šodienas Latvijā pieejami viedtālruņi ar rotējošu kameru
Autors: Publicitātes materiāls / 8. jūlijs 2019, 11:25


Rīga, Latvija – 2019. gada 8. jūlijā – No šodienas tirdzniecībā ir pieejami Samsung Galaxy A80 viedtālruņi ar rotējošu kameru. Jaunajos A sērijas modeļos apvienotas premium klases īpašības, pirmā rotējošā trīs objektīvu kamera un New Infinity displejs. 

“Galaxy A80 ir radīts šodienai – pasaulei, kur jaunieši ir uzauguši ar tehnoloģijām un ikdienā iemūžina savas dzīves ainas un notikumus, lai pēc tam dalītos ar citiem. Jaunākās Galaxy A80 inovācijas kamerā, dizainā un jaudā rada pilnīgi jaunu mobilo pieredzi mūsdienu cilvēkam,” stāsta Samsung Electronics Baltics tirdzniecības vadītājs Baltijas valstīs Māris Ķikāns.

Reāllaika dalīšanās
Samsung Galaxy A80 ir pirmais viedtālrunis ar rotējošu kameru, ar ko ir iespējams uzņemt izcilas kvalitātes bildes neatkarīgi no leņķa. Viena un tā pati kamera ļaus vienlīdz labā kvalitātē iemūžināt gan skatu, ko redzat, gan pašbildes. Video filmēšanu var veikt nepārtraukti, pat kamerai rotējot, lai tiešsaistē dalītos ar apkārt notiekošo.   

Kameras iespējas
Galaxy A80 iebūvēti trīs dažādi objektīvi jebkurai dzīves situācijai. 48MP objektīvs sniedz iespēju uzņemt labas bildes gan saulainā pārgājienā, gan nakts pastaigā pa pilsētu. Ultra Wide platleņķa objektīvs ar 123 grādu redzes leņķi nodrošina iespēju iemūžināt visu, ko ir iespējams redzēt ar cilvēka aci. Savukārt 3D dziļuma kamera un Live Focus video režīms ļauj fotografēt un filmēt kā profesionālim. Lai video kadri būtu izteiksmīgi un plūstoši, jaunajiem Galaxy viedtālruņiem ir Super Steady video režīms. 

Samsung Galaxy A80 ir jaunākais New Infinity displejs, 6,7 collu FHD+ Super AMOLED ekrāns. 

Drošības platforma 
Jaunākie Samsung Galaxy viedtālruņi ir aprīkoti ar augstākā līmeņa drošības platformu Samsung Knox, kas ierīcē iestrādāta mikročipa līmenī. Savukārt Samsung Pass ļaus ar pirksta nospiedumu droši piekļūt pie lietotnēm. 

Gudrais akumulators
Ar Galaxy A80 gudro veiktspējas uzlabotāju, viedtālrunis darbosies labāk, ātrāk un ilgāk. Tas ir aprīkots ar gudro 3,700 mAh akumulatoru, kas iemācās telefona lietotāja ikdienas paradumus, lai viedtālruņa enerģijas patēriņu padarītu efektīvāku.  

Izteiksmīgs dizains
Galaxy A80 būs pieejams trīs krāsās: zelta, sudraba un melnā.  





Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats