19. marts, Otrdiena
Vārda dienas: Jāzeps
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Rīgas IKEA meklē vēl vairākus desmitus papildu darbinieku
Rīgas IKEA meklē vēl vairākus desmitus papildu darbinieku
Autors: NRA.lv / 11. decembris 2018, 14:36
IKEA Rīgas veikalu apmeklē arvien vairāk cilvēku no visām Baltijas valstīm, tāpēc IKEA Latvija paplašina komandu un meklē vēl vairākus desmitus darbinieku. Kopš Latvijā atklāts pirmais veikals, uzņēmumam nesen ir pievienojušies vēl 100 darbinieki un šobrīd IKEA Latvija jau strādā 365 cilvēki.

“Daudzo apmeklētāju ērtībām nepieciešams vairāk darbinieku, lai nodrošinātu pircējiem vislabāko pieredzi IKEA veikalā un restorānā,” nepieciešamību pēc papildu darbiniekiem skaidro IKEA Latvija veikala vadītāja Inga Filipova.

Lai apkalpotu lielo pircēju skaitu, IKEA Latvija meklē vairākus desmitus papildu darbinieku: veikala kasierus, preču papildinātājus, telpu uzkopšanas darbiniekus, kā arī darbiniekus klientu apkalpošanas nodaļā, bērnu rotaļu laukumā un drošības dienestā. 

“IKEA atšķiras no citiem ar savu unikālo darba kultūru. Apvienojot tādas zviedru vērtības kā kopība un vienkāršība, uzņēmumā ir radīta demokrātiska darba vide bez tradicionālās hierarhijas. Uzņēmuma vadība un pārējie darbinieki izmanto vienas ģērbtuves un pusdieno vienā restorānā. Tajā pašā laikā mēs piedāvājam konkurētspējīgu atalgojumu, veselības apdrošināšanu, apmācības visiem darbiniekiem, kā arī karjeras izaugsmes iespējas un citas priekšrocības,” stāsta I. Filipova. “Šogad IKEA tika atzīts par Lietuvā labāko darba devēju mazumtirdzniecības nozarē, un mēs vēlamies kļūt par labākajiem arī Latvijā.”



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats