19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Uzņēmēji: Uzņemot ārvalstu viesus, svarīgs ir ne tikai bizness, bet arī serviss
Uzņēmēji: Uzņemot ārvalstu viesus, svarīgs ir ne tikai bizness, bet arī serviss
Autors: Publicitātes materiāls / 5. oktobris 2017, 16:02
Rīga ir pilsēta, kas dienas ritmā dzīvīgi pulsē kopā ar ārvalstu viesiem, kuri, šeit ierodoties, vēlas būt daļa no pilsētas. Kā norāda vairāki uzņēmējdarbības eksperti, mūsdienās biznesā svarīga nav tikai ideja, ko vēlies pārdot, bet serviss, ko spēj nodrošināt, lai pārliecinātu potenciālo sadarbības partneri.


Ņemot vērā vēlmi pēc izcilības un augstas klases servisa, vietējie uzņēmēji norāda, ka galvenās prasības, izvēloties potenciālajiem ārvalstu sadarbības partneriem naktsmītnes, ir gan atsauksmes, gan atrašanās vieta, gan komforts, jo, ja klients konkrētajā vietā jūtas labi, ir atpūties, tad arī iespēja noslēgt vēlamo biznesa darījumu ievērojami pieaug.

Kā viena no populārākajām vietām, kura uz laiku kļūst par mājvietu ārvalstu visiem, ir četru zvaigžņu viesnīca “Radi un draugi”, kas atrodas pašā Vecrīgas sirdī.

„Viesnīcas viens no plusiem ir tās atrašanās vieta. To nereti izvēlas uzņēmēji saviem partneriem, jo viņiem šādi ir iespēja ne tikai iepazīt vēsturiskās vietas Vecrīgā, bet no šejienes ir viegli nokļūt jebkur. Tāpat atzinīgi tiek novērtēts serviss, kā viesi tiek sagaidīti, klusums, kas ir svarīgs relaksācijai, kā arī klienti lielu nozīmi piešķir labsajūtai, ko nodrošina komfortabla vide un mājīgs interjers,” pauž viesnīcas “Radi un draugi” direktore Margarita Platace.

Tāpat novērojusi arī Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības centrs (LUAC) projektu koordinatore Baiba Paegle, sakot: „Ir teiciens – kvalitāti atceras vēl ilgi pēc tam, kad cena jau ir aizmirsta, tāpēc arī LUAC biedriem nereti atgādinu, ka uzņēmējdarbība neveidojas no tā, kādu cenu jūs piedāvājat, bet kā jūs pret potenciālo sadarbības partneri izturaties. Ja brauc uzņēmuma pārstāvis no ārzemēm, ir svarīgi viņu ne tikai pienācīgi sagaidīt lidostā, bet nodrošināt tādas naktsmājas, kas ļaus apskatīt, iepazīt, izbaudīt un pienācīgi atpūsties. Ja partneris gūs lielisku iespaidu par jums kā cilvēku, tas paver plašas iespējas biznesā.”

Četru zvaigžņu viesnīca „Radi un draugi” atrodas Rīgas vēsturiskajā centrā – Vecrīgā, Mārstaļu ielā. Šī ir lieliska atrašanās vieta, jo tūristu iecienītie kultūras, mākslas un atpūtas objekti ir tikai pāris minūšu gājiena attālumā.

1995. gadā viesnīca savu darbību uzsāka ar 28 numuriem, divas reizes tikusi paplašināta un tagad, pēc 2012. gadā piedzīvotās pārbūves, piedāvā 72 jaunas un modernas istabas, mājīgu salonu, 2 gaišas un plašas konferenču zāles un elegantu restorānu Niklāvs.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats