16. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Alfs, Mintauts
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Apdrošināšanas pakalpojumi – kādi tie ir?
Apdrošināšanas pakalpojumi – kādi tie ir?
Autors: Publicitātes materiāls / 1. jūlijs 2016, 13:45
Apdrošināšanas nozare veiksmīgi darbojas jau vairākus gadus, attīstoties līdzi laikam, un, piedāvājot cilvēkiem arvien jaunus veidus, kā parūpēties par savu drošību. Kādēļ to darīt? Pavisam vienkārši – gan par savu īpašumu, gan veselību, gan arī automašīnu nepieciešams rūpēties ilgtermiņā, un apdrošināšana ir vienkāršākais veids, kā to izdarīt.


Ir cilvēki, kuri iegādājas vairākas apdrošināšanas polises, tādējādi parūpējoties par visām svarīgākajām lietām dzīvē. Turklāt, prātīgāk būs ieguldīt naudu šādi, nevis vēlāk šķirties no daudz lielākām summām, ja būs atgadījusies kāda nelaime.

Statistikas dati liecina par to, ka katru gadu apdrošinātāju izmaksātās atlīdzības ir gandrīz tādā pašā apjomā, kā iegādāto polišu summa. Protams, tas arī nozīmē, ka negadījumi un dažādi nepatīkami pārsteigumi notiek, tāpēc apdrošināšanas polise ir patiesi vērtīgs ieguldījums nākotnei. 

Mūsdienās savus pakalpojumus piedāvā vairākas apdrošināšanas kompānijas, atliek tikai izvēlēties sev piemērotāko. Arī Compensa saviem klientiem sniedz apdrošināšanas pakalpojumus, turklāt dara to jau 15 gadus, nemitīgi uzlabojot piedāvājumu. Compensa apkalpo gan privātpersonas, gan uzņēmumus, taču šoreiz detalizētāk aplūkosim tieši privātpersonām pieejamās polises. 

Šī kompānija ir izveidojusi īpašu piedāvājumu – Compensa Auto, kurā ietilpst divas plašāk pazīstamās apdrošināšanas polises – OCTA un KASKO. Kā zināms, OCTA ir ļoti svarīga polise, jo bez tās satiksmē piedalīties nedrīkst neviens autovadītājs. Tādēļ Compensa saviem klientiem piedāvā vienu no izdevīgākajām OCTA polisēm. To iespējams arī redzēt interneta kalkulatoros, kuri pieejami dažādās apdrošinātāju salīdzināšanas mājas lapās. Compensa stabili ierindojas pirmajā trijniekā. Taču, lai precīzi zinātu, cik OCTA izmaksās tieši jums, jāņem vērā automašīnas modelis, kas ietekmē polises cenu. Lai ietaupītu klientu laiku, Compensa sniedz iespēju iegādāties polisi savā mājas lapā – jums pat nevajadzēs iziet no mājas, lai parūpētos par sava auto drošību! Lai arī šīs polises piedāvājums ir izdevīgs, ja vēlaties iegādāties KASKO apdrošināšanu, to labāk noformēt klātienē, aizejot uz Compensa biroju. Atšķirībā, no OCTA polises, KASKO ietver visu, ar automašīnu saistīto risku apdrošināšanu: diennakts palīdzību uz ceļa; auto nomu; iespēju pieteikt atlīdzību bez policijas iesaistīšanas, kā arī transportlīdzekļa remontu paša izvēlētā servisā. Turklāt, ar Compensa KASKO jūs pasargāsiet savu auto arī no dažādiem bojājumiem, zādzībām u.c. riskiem, kuri minēti jūsu personalizētajā polisē. 

Otrais, bet ne mazāk svarīgais, Compensa izstrādātais piedāvājums ir -  Compensa Ceļojumu apdrošināšana. Tā ietver gan dažāda veida palīdzību, piemēram, ja apdrošinātais cilvēks ceļojuma laikā saslimst vai nonāk slimnīcā, bet viņam līdzi ir mājdzīvnieks, Compensa segs izdevumus, kuri saistīti ar mājdzīvnieka uzturēšanos dzīvnieku viesnīcā. Tāpat, ja mīluli vajadzēs nogādāt atpakaļ mājās, arī tad polise segs izdevumus. Palīdzības sniegšanās ietilpst arī dažādi citi pakalpojumu, piemēram, bērna aprūpe, tulka palīdzība, pazudušas personas meklēšana utt. Savukārt, ja ceļojuma laikā būs nepieciešama neatliekamā medicīniskā palīdzība, apdrošināšana kompensēs izdevumus, kas ar to saistīti. Tāpat Compensa Ceļojums ietver arī bagāžas apdrošināšanu, kā arī izdevumu segšanu, ja notiks izmaiņas ceļojumā, piemēram, aizkavēsies reiss. Plašāku informāciju meklē šeit – www.compensa.lv




Diskusija par rakstu (1)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats