20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Par 93,4 miljoniem pārdod “Riga Plaza”
Par 93,4 miljoniem pārdod “Riga Plaza”
Autors: BNA / 16. maijs 2016, 14:01
Kompānija “Plaza Centers NV” pirmdien, 16.maijā, medijiem paziņojam, ka ir pārdevusi tirdzniecības un izklaides centru ”Riga Plaza” globālajam investīciju fondam, kuru nosaukumu neatklāj. Darījuma summa ir 93,4 miljoni eiro. Šo darījumu “Plaza Centers NV” skaidro ar savu stratēģiju “pārorientēt portfeli uz vairāk fleksiblu un lielākus ienākumus nesošu īpašumu”.


Kompānija, kas strādā attīstības tirgos, paziņoja, ka “Riga Plaza” nekustamā īpašuma objekts sastāv no 50 000 kvadrātmetru iznomājamas platības. Komplekss pieder “Plaza Centers NV” meitas uzņēmumam, kurā mātes kompānijai pieder 50%.

Rīgas komplekss bija otrs lielākais tirdzniecības centrs, kuru izveidoja “Plaza Centers”, teikts kompānijas paziņojumā.

Līdz darījuma noslēgšanai būs jāizpilda vēl vairāki nosacījumi, pēc “Plaza Centers” prognozēm tas prasīs vairākus mēnešus.

“Neskatoties uz ļoti sarežģītu posmu Rīgas projekta izstrādes un atvēršanas laikā no 2007. līdz 2009. gadam globālās ekonomikas lejupslīdes laikā, kas būtiski ietekmēja Latvijas tirgu, “Riga Plaza” kļuva par “Plaza” pēdējo gadu veiksmes stāstu, tā tika pārvērsta par dominējošu, uz modernām precēm orientētu tirdzniecības un izklaides centru, kāds tas ir šobrīd,” norādīja kompānijas “Plaza Centers” izpilddirektora pienākumu izpildītājs Dorijs Kerens.



Diskusija par rakstu (0)
Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats