28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Apple prezentēs jaunos iPhone modeļus
Apple prezentēs jaunos iPhone modeļus
Autors: BNA / 28. augusts 2015, 11:33
ASV tehnoloģiju kompānija “Apple” ceturtdien žurnālistiem izsūtījusi virtuālu uzaicinājumu uz pasākumu, kurš notiks 9. septembrī, kur paredzēts prezentēt jauno iPhone modeli un potenciāli jaunu versiju “Apple TV” sistēmai.


E-pasta uzaicinājums ietvēra krāsainu “Apple” logo ar teikumu “Hei Siri, dod mums mājienu”, atsaucoties uz “Apple” populāro digitālās balss palīgu.

Uzņēmums tradicionāli prezentē savus jaunos iPhone modeļus septembrī.

Tiek paredzēts, ka kompānija atklās savus jaunos iPhone 6s un iPhone 6 Plus S modeļus. Tāpat uzņēmums uzsāk modernizēt versijas uz esošajiem telefoniem, kuriem ir “S” modelis.

Mediju ziņojumi liecina, ka “Apple” gatavojas savam lielākajam ražošanas ciklam ar saviem jaunajiem telefona modeļiem. Tiek paredzēts, ka jaunajiem iPhone tiks piešķirta īpaša “Force Touch” tehnoloģija, padarot ekrāna skārienjūtību vēl nebijušu un viedu.

Tāpat analītiķi norāda, ka jaunajiem iPhone ir paredzēti ātrāki procesori. “Mēs paredzam, ka viņi pasākumā varētu prezentēt arī savu jauno iPad,” norādīja tehnoloģiju analītiķe Šenona Krosa.

Kad iPhone lietotāji jautājumu par uzaicinājumu uz pasākumu uzdeva programmai Siri, tā atmeta tādas atbildes kā: “Tu esi tik jauks, kad esi izmisis pēc informācijas” vai “Tev vajadzēs pagaidīt līdz 9.  septembim. Pieļauju, ka biji viens no tiem bērniem, kas Ziemassvētkos zagās lejā, lai atvērtu dāvanas ātrāk, vai ne?”




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: IPhone

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats