18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Matīss: dzelzceļa kravu apjoma kritums nav gaidāms
Matīss: dzelzceļa kravu apjoma kritums nav gaidāms
Autors: BNA / 27. februāris 2015, 11:04
Neskatoties uz to, ka Krievija ļoti spēcīgi attīsta savas ostas un veido arī jaunas, nav paredzams būtisks kravu pārvadāšanas kritums caur Latvijas tranzītceļiem, piektdien LTV raidījumā “Rīta Panorāma” atzina satiksmes ministrs Anrijs Matīss.


Matīss intervijā norādīja, ka pēc sarunas ar Krievijas kolēģiem secināts, ka nav būtisku iemeslu tam, lai kravu pārvadājumi caur Latvijas tranzītceļiem samazinātos. Jautājumi, kas skar sankcijas, neesot tikušas pārrunātas.

Runājot par pasažieru skaita kritumu no Krievijas uz Latviju, Matīss noliedz, ka tas būtu saistāms ar Krievijai piemērotajām sankcijām: “Pasažieru skaits no Krievijas ir krities, bet tas ir visos virzienos. Krievijas iedzīvotāju maksātspēja ir zemāka, tāpēc valsts iedzīvotāji izvēlas iekšējos ceļojumus, nevis dodas uz ārvalstīm,” atzina ministrs.

Ceturtdien, 26.februārī, Latvijas Republikas satiksmes ministrs Anrijs Matīss tikās ar Krievijas Federācijas Transporta ministru Maksimu Sokolovu, kuras laikā pārrunāja aktuālos starpvalstu transporta jomas jautājumus.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: tranzīts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats