28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Laima paplašina savu produktu portfeli – uzsāk kakao krēmu ražošanu
Laima paplašina savu produktu portfeli – uzsāk kakao krēmu ražošanu
Autors: BNA.LV / 22. janvāris 2015, 14:33
Lielākais saldumu ražotājs Baltijā — saldumu fabrika Laima — paplašina savu produktu portfeli, piedāvājot divu veidu krēmus — kakao krēmu Lukss un lazdu riekstu krēmu Vāverīte, kas ir papildinājums jau esošajām Laimas klasisko zīmolu Lukss un Vāverīte produktu sērijām.


Sākotnēji Laimas krēmi tiks piedāvāti vietējā tirgū un Baltijas valstīs, nākotnes perspektīvā plānots tos piedāvāt arī citos eksporta tirgos.

“Īstās vērtības paliek un atrod arvien jaunas izpausmes formas — papildinot pircēju iemīļoto Laimas klasisko zīmolu Lukss un Vāverīte produktu sēriju, esam uzsākuši darbu pie pilnīgi jauna segmenta apgūšanas, piedāvājot Latvijā ražotus kakao krēmus, kas pagatavoti no īstām kakao pupiņām, no kā top arī gardā Laimas šokolāde. Mēs vēlamies sniegt iespēju pircējiem baudīt Latvijā ražotus augstas kvalitātes produktus, tāpēc, turpinot Laimas ražošanas modernizāciju un inovatīvi attīstot Laimas produktu portfeli, ir iegādāta jauna ražošanas līnija, kuru nākotnē būs iespējams izmantot arī citu jaunu produktu ražošanai gan vietējam, gan eksporta tirgum, ”norāda zīmola Laima vadītāja Maija Brūkle.

Jau šobrīd Laimas kakao krēms Lukss un lazdu riekstu krēms Vāverīte 300 g iepakojumā ir pieejami Saldumu tirdzniecības tīkla veikalos, un drīzumā tie būs arī citās tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Sākotnēji Laimas krēmi Lukss un Vāverīte tiks piedāvāti vietējā tirgū un drīzumā arī Baltijas valstīs, nākotnē tos plānots piedāvāt arī citos eksporta tirgos, kur augsti tiek novērtēti Laimas klasiskās produktu sērijas Lukss un Vāverīte produkti, piemēram, Lielbritānijā, Īrijā, Slovākijā, Krievijā, Izraēlā un citur pasaulē.

AS Laima ir atpazīstamākais saldumu zīmols Baltijā, kas apvieno visas Latvijas saldumu rūpniecības vēsturi vairāku gadsimtu garumā un šogad atzīmēs 145 gadu jubileju. Laima savieno vēsturisko mantojumu ar inovācijām. Seno meistaru radītās receptūras sniedz gandarījumu arī mūsdienu klientiem, atzīstot Laimu par vienu no kvalitatīvākajiem zīmoliem Latvijā.

Laima ir vienīgais šokolādes un atpazīstamākais saldumu ražotājs Baltijā, kā arī viena no retajām šokolādes ražotnēm Eiropā, kurā kakao pupu pārstrādes process līdz gatavai šokolādei pilnībā tiek veikts pašu spēkiem. Šo ražošanas metodi 1870. gadā ieviesa fabrikas dibinātājs Teodors Rigerts. Rūpīgi saglabātās senās prasmes un receptes ir papildinātas ar mūsdienīgām ražošanas metodēm.

Šobrīd Laima izvērsusi eksportu vairāk nekā 30 pasaules valstīs.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Laima

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats