16. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Alfs, Mintauts
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Fitnesa trenere: gada nogalei tuvojieties, aizvien vairāk cilvēku apņemas dzīvot veselīgāk
Fitnesa trenere: gada nogalei tuvojieties, aizvien vairāk cilvēku apņemas dzīvot veselīgāk
Autors: BNA.LV / 4. decembris 2014, 15:37
Ziemassvētki un gadu mija, kā ierasts, ir laiks, kad cilvēki visvairāk pārdomā savas dzīves vērtības un izsaka visvairāk apņemšanos. Vecajam gadam aizejot, cilvēki vēlas tajā atstāt negatīvās un nevēlamās lietas, sākt jauno gadu ar labām domām un darbiem. Kāds sev nosolās doties sen gaidītā ceļojumā, kāds vairāk lasīt, apciemot sen neredzētus radus, vai nodoties sportiskām aktivitātēm, tādējādi uzlabojot savas dzīves kvalitāti.


Kā norāda fitnesa klubu tīkla “Atlētika”galvenā trenere Veronika Kim, gada nogalē ir vērojama pastiprināta iedzīvotāju aktivitāte – plaši tiek apmeklētas gan sporta nodarbības, gan būtiski pieaug pieprasījums pēc sporta kluba abonementiem un dāvanu kartēm, kas skaidrojams ar to, ka joprojām viena no populārākajām vēlmēm jaunajā gadā ir uzturēt sevi labā fiziskā formā un dzīvot veselīgi.

“Priecē, ka cilvēki arvien apzinās veselīga dzīvesveida nozīmi un aktīvi pievēršas fiziskajām aktivitātēm ikdienā. Mūsdienu dinamiskais ritms un dažādi stresa faktori mēdz izsaukt ne tikai spēku izsīkumu, nogurumu, pārslodzi, garastāvokļa svārstības, bet arī muskuļu saspringumu un citas neērtības, tāpēc arī “sportiska dāvana” ir lielisks pārsteigums tuvam cilvēkam. Turklāt sports ir lielisks antistresa līdzeklis, kas vairo mūsos “laimes hormonu!” Lai arī sportot gribētāju netrūkst visu cauru gadu, tuvojoties Ziemassvētkiem un jaunajam gadam, palielinās to cilvēku skaits, kas vēlas iepriecināt gan sevi, gan sev tuvos cilvēkus. Visiem jaunajā gadā novēlam saglabāt šo apņēmību un tiekties pēc vēl labākiem rezultātiem,” turpina Veronika Kim.

Aktīvam dzīvesveidam ir milzum daudz priekšrocību, proti, sportiskās aktivitātes ne tikai nodrošina efektīvāku organisma vielmaiņu, uzlabo garastāvokli, apetīti, miegu, nostiprina ķermeņa formas, bet arī samazina risku dzīves laikā sastapties ar nepatīkamām slimībām. Mūsdienās ir tik daudz iespēju – ikviens var atrast sev patīkamu fizisku nodarbi, kas patērēs lieko enerģiju un piešķirs dzīvesprieku!




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: abonementi, Atlētika, Atletika Free trial, Barona centrs, dāvanu karte, dāvanu kartes, Fitnesa klubs, fitnesa klubu tīkls, grupu nodarbības, grupu nodarbības, jaunais gads, joga, kardiotrenažieri, motivācija, nodarbības, nodarbības sievietēm, nodarbības vīriešiem, problēmzonas, Rīgas centrs, RIP, skrejceļi, spēka trenažieri, sporta klubs, sporta klubs, sporta klubs centrā, sporta zāle, svaru zāle, tabata, trenažieri, treniņi sievietēm, TRX, velotrenažieri, veselība, vingrinājumi, Ziemassvētki

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats