19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Latvijas Balzama īpašnieks izveido Amber Beverage Group holdingu Baltijā
Latvijas Balzama īpašnieks izveido Amber Beverage Group holdingu Baltijā
Autors: BNA.LV / 24. oktobris 2014, 14:50
Lai nodrošinātu vienotu biznesa resursu pārvaldību Baltijā, ir izveidota holdinga kompānija „Amber Beverage Group’’ SIA, kura apvienos starptautiskās alkoholisko dzērienu kompānijas ‘’SPI Group’’ uzņēmumus Baltijas valstīs, informē Latvijas balzams.


„Amber Beverage Group” holdingā ietilpst šādi uzņēmumi: alkoholisko dzērienu ražotājs AS „Latvijas balzams”, dzērienu izplatītāji „SPI Distribution Latvia”, „SPI Distribution Estonia” un „Bennet Distributors” Lietuvā, specializēto dzērienu veikalu ķēde „Latvijas balzams veikali” Latvijā un „Darija” Lietuvā. Jau drīzumā holdingam pievienosies vēl viens uzņēmums, kas sniegs loģistikas pakalpojumus.

Holdinga sabiedrības galvenā mītne atradīsies Rīgā. Pēc holdinga izveides tajā ietilpstošie uzņēmumi saglabā savu nosaukumu un vadību.

„Dibinot Baltijas līmeņa holdinga sabiedrību, vēlamies apvienot mūsu uzņēmumu pārvaldību un radīt apstākļus vērienīgu attīstības plānu īstenošanai,” uzsver „Amber Beverage Group” valdes priekšsēdētājs Sīmurs Fereira (Seymour Ferreira), piebilstot, ka, „pateicoties kompetencei, pieredzei un resursiem, šajā reģionā tiks nodrošināta teicama platforma, lai mēs varētu attīstīt jaunus uzņēmējdarbības virzienus un ieiet jaunos tirgos”.

Savukārt „SPI Group’’ vadītājs un „Amber Beverage Group” padomes priekšsēdētājs Vals Mendelejevs (Val Mendeleev), pamatojot Baltijas holdinga izveidi, norāda, ka šis ir viens no būtiskiem soļiem, īstenojot grupas ilgtermiņa attīstības stratēģiju un ir labs pamats turpmākai izaugsmei un elastīgākiem biznesa risinājumiem.

Uzņēmuma nosaukums „Amber Beverage Group” un tā vizuālā identitāte atspoguļo mūsu unikālo Baltijas mantojumu un simbolizē ne tikai dzintara krastu, bet arī pamatvērtības uzņēmējdarbībā – neatlaidību, prieku, ātrumu un izcilību, ko veicina kopīgs komandas darbs.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Latvijas Balzams

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats