19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Druvas saldējums iepriecina skolēnus ar garšīgiem pārsteigumiem
Druvas saldējums iepriecina skolēnus ar garšīgiem pārsteigumiem
Autors: BNA.LV / 1. septembris 2014, 17:47
Pirmais septembris piepilda pilsētu ielas ar svinīgi ģērbtiem un patīkami satrauktiem bērniem un jauniešiem. Lai padarītu šo dienu vēl īpašāku, “Druvas saldējums” iepriecināja mazāko klašu skolēnus, Rīgas centrā dalot tiem gardos Druvas saldējumus. Kā norāda AS “Druva Food” pārdošanas vadītājs Jānis Muižnieks, pirmā skolas diena ir svētki un saldējums ir tas, kas palīdz šo sajūtu vairot, tāpēc gan mazajiem bērniem un viņu vecākiem, gan, protams, arī lielākajiem skolēniem, kam izdevās Rīgas ielās satikt draudzīgos Druvas saldējuma dāvinātājus, bija iespēja našķoties ar patiesi gardu kārumu, kas gatavots no svaiga piena un sviesta.


Arī Ventspilī, Piedzīvojumu parkā, Zinību dienā notika īpašs pirmās skolas dienas rituāls - lielā saldējuma kokteiļa jaukšana un baudīšana. 150 litru ietilpīgajā z/s „Akmeņkalni” maisītājā un ar „Tex-Mex” bārmeņu apvienības palīdzību no gardākā „Druvas saldējuma” plombīra saldējuma tika izveidots visgaršīgākais, vissaldākais un vislielākais saldējuma kokteilis. Ikviens klātesošais skolēns to varēja nobaudīt bez maksas. Kā īpašais viesi Piedzīvojumu parkā uzstājās Miks Dukurs, kurš izpildīja savas populārākās dziesmas, kā arī apmeklētājus priecēja Ventspils jauniešu grupa „The Seventh Floor”.

„Smaids izgaismo, iepriecina un iedvesmo. Tas taču nemaksā neko, bet liek pasmaidīt ne tikai vienam cilvēkam, bet arī pretī stāvošajam, tādējādi vairojot prieku. Kā zināms, vasaras izskaņā daudzus mēdz pārņemt skumjas par aizgājušo sauli un bezrūpību, taču mēs vēlamies, lai šis dzīvesprieks saglabājas un cilvēki būtu pozitīvisma pilni jebkurā gadalaikā. Arī neliels pārsteigums var sagādāt jaukas emocijas, tāpēc esam nolēmuši apmainīt smaidu pret labāko, kas mums ir – Druvas saldējumu,” stāsta “Druva Food” pārdošanas vadītājs Jānis Muižnieks.

Akciju sabiedrība “Druva Food” ir sevi pierādījusi un pircējiem zināma kā dabīga un garšīga saldējuma ražotāja, kas ražošanas procesā izmanto īstus piena un sviesta produktus, kas iegūti no vietējiem ganāmpulkiem, tā atbalstot Latvijas lauksaimniekus. Druvas saldējums sniedz plašas izvēles iespējas ikvienai gaumei, piedāvājot veldzējošus un patiesi gardus saldējumus gan klasiskajās vafeļu glāzītēs un saldējumus šokolādes glazūrā uz kociņa, gan ģimenes 1L iepakojumus,  kā arī lielos “Horeca” 5L iepakojumu saldējumus un īpašo kokteiļu saldējumu 2L iepakojumā. Druvas saldējuma pamatā ir gadu gaitā pilnveidotas receptes, kas kopā ar inovācijām ražošanas procesos, nodrošina kvalitatīvu piedāvājumu.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Druvas saldējums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats