25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Lietderīgi padomi tiem, kas izlēmuši ņemt ātro kredītu
Lietderīgi padomi tiem, kas izlēmuši ņemt ātro kredītu
Autors: Publicitātes materiāls / 22. jūlijs 2014, 11:01
Ja esi izlēmis ņemt ātro kredītu, protams, vispirms vajadzētu apskatīt visus plusus un mīnusus. Gudriem.lv, analizējot ātro kredītu kompāniju noteikumus, apkopoja svarīgākos faktorus, kuriem būtu jāpievērš uzmanība.


Pirmkārt, meklē izdevīgākos piedāvājumus. Ātrais kredīts ir pakalpojums, kuru ne tikai var, bet ir ieteicams salīdzināt! Piemēram, ļoti raksturīga akcija – pirmais kredīts ar izdevīgiem nosacījumiem - bez komisijas maksas. Svētku laikā (Ziemassvētkos, Valentīna dienā, Jāņos) vairākas kredītiestādes piedāvā speciālus piedāvājumus, piemēram, atvieglojumus procentu maksai. Tādēļ ir svarīgi sekot jaunumiem, lai paņemtu aizdevumu izdevīgāk.

Otrkārt, jā nevari atmaksāt tādu pakalpojumu, kā atrais kredits laicīgi, tad pagarini kredīta termiņu. Latvijā 18% no klientiem, ir problēmas ar aizdevuma atdošanu. Labākais risinājums vienoties ar savu kreditoru par aizdevuma atmaksas termiņa pagarināšanu. Gudriem.lv iesaka uzreiz pārbaudīt kredīta termiņa pagarināšanas izmaksās un soda sankcijās.

Treškārt, novērtējiet savus spēkus. Vissvarīgākais ir saprast, vai ātrais kredīts patiešām ir nepieciešams. Atcerieties, kā maksa par šo pakalpojumu ir diezgan liela. Vajag izvērtēt ne tikai savu maksātspēju, bet arī vecuma atbilstību, jo dažas kredītiestādes neizsniedz aizdevumu cilvēkiem, kuri ir vecāki par 65-70 gadiem vai jaunāki par 20-21 gadiem.

Ceturtkārt, ātrie kredīti var būt labs risinājums ģimenes budžeta plānošanā, kad pietrūkst naudas līdzekļu. Sk. rakstu portālā Ziemeļlatvija http://ziemellatvija.diena.lv/reklamraksti/gramatvediba-gimenes-budzetam-82707.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: ātrais kredīts, gudriem.lv

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats