29. marts, Piektdiena
Vārda dienas: Agija, Aldonis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Reaktors lauž stereotipu, ka vasarā sporta klubu apmeklētāju skaits samazinās
Reaktors lauž stereotipu, ka vasarā sporta klubu apmeklētāju skaits samazinās
Autors: Publicitātes materiāls / 4. jūlijs 2014, 16:43
Laika gaitā ir radies mīts, ka vasaras periodā sportiskās aktivitātes visbiežāk tiek aizvadītas brīvā dabā un sporta klubi ir praktiski “tukši”, taču tā nebūt nav, jo cilvēki un to vēlmes, ambīcijas, mērķi var būtiski atšķirties – citi vēlas apvienot sportu ar dabas veldzējošo atmosfēru, citi vēlas turpināt attīstīt sporta zālē sasniegtos rezultātus – muskuļu masas palielināšanu, ķermeņa vispārējās fiziskās izturības stiprināšanu u.c., turklāt bieži aktīvā atpūta pie dabas un sporta kluba apmeklējums tiek apvienoti, lai iegūtu fantastiskus rezultātus.


Kā norāda sporta un fitnesa kluba “Reaktors” trenere Elizabete Zandberga, daļa no pastāvīgajiem klientiem vasarā, protams, dodas gan atvaļinājumu braucienos, gan vairāk pavada brīvo laiku pie dabas, taču sporta kluba apmeklējums tik un tā neizpaliek, jo cilvēki, kas pieraduši ik dienas aizvadīt pilnvērtīgus treniņus sporta zālē un pozitīvi uzlādēt emocijas profesionālu treneru vadībā, viennozīmīgi izvēlas arī vasarā turpināt savu treniņu programmu. Vasarā ievērojami palielinās arī gados jaunāku apmeklētāju skaits, kas skaidrojams ar skolēnu un studentu vasaras brīvlaiku. Esam gandarīti, ka arvien gados jaunāki cilvēki apzinās veselīga dzīvesveida nozīmi un labprāt apgūst jaunas treniņu iemaņas.

Fitnesa klubu sniegtās iespējas arī vasarā ir ļoti plašas – var izvēlēties apmeklēt grupu treniņus, individuālās nodarbības, trenažieru zāli, treniņus speciālista uzraudzībā un ne tikai. Taču, ja nav iespēja apmeklēt sporta zāli, tik un tā iespēju ir ļoti daudz - skriet, peldēt, nūjot, pastaigāties raitā solī u.c., galvenais nezaudēt vēlmi atrasties kustībā. Sportojot ārpus telpām karstā laikā gan jāņem vērā svarīgākie faktori – piemērots apģērbs, pietiekams šķidruma patēriņš u.c.

“Gluži tāpat kā citus gadus, arī šovasar sporta kluba “Reaktors” apmeklētāju skaits nav būtiski samazinājies, kas liecina par to, ka kvalitatīvi treniņi ir aktuāli jebkurā gadalaikā. Tāpat kā liela daļa mūsu apmeklētāju, arī mēs - “Reaktors” treneru un darbinieku komanda, mēdzam apvienot treniņus fitnesa zālē ar aktīvu atpūtu uz pie dabas – arī mēs dodamies pārgājienos, laivu braucienos, velo maratonos u.c. Brīvā laika pavadīšana gan sporta klubā, gan svaigā gaisā var būt brīnišķīga, ja vien mēs paši to vēlamies,” norāda sporta un fitnesa kluba “Reaktors” vadītāja Annija Viškinte.

Tāpat sporta un fitnesa klubs “Reaktors” vēlas vērst uzmanību, uz to, ka savu 16. sezonu klubs uzsāks jaunās, plašās un gaišās telpās Toma ielā 4, blakus tirdzniecības centram “Mols”. Esošajās telpās, Rūpniecības ielā 27, klubs darbosies līdz 1. augustam. Jauno telpu oficiālā atklāšana plānota septembrī.

Sporta un fitnesa klubs “Reaktors” ir atvērts katru darba dienu no plkst. 07:00 līdz 22:00 un brīvdienās - sestdien no plkst. 9:00 – 16:00, svētdien no plkst. 10:00 – 16:00.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Reaktors

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats