18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Biznesa apmācību sesijas Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus dalībniekiem iespēja saņemt arī atbalstu uzņēmējdarbību veicinošās jomās
Biznesa apmācību sesijas Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus dalībniekiem iespēja saņemt arī atbalstu uzņēmējdarbību veicinošās jomās
Autors: Publicitātes materiāls / 21. maijs 2014, 12:39
Gandrīz katrs no mums kādreiz ir sapņojis par sava biznesa uzsākšanu, taču ne vienmēr izdodas savu ideju novest līdz realizācijai. Lai vairotu cilvēkos motivāciju savas uzņēmējdarbības uzsākšanai, kā arī sniegtu zināšanas par visu, kas saistās ar biznesu, tā attīstīšanu un peļņas gūšanu, biznesa izglītības centrs "Jauno komersantu skola" šī gada vasarā organizē īpašu biznesa apmācību sesiju “Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus". Turklāt, pateicoties programmas “Biznesa Uzrāviens” atbalstam, gan esošajiem, gan topošajiem uzņēmējiem paveras vēl plašākas iespējas uzņēmējdabības uzsākšanai vai tās veicināšanai.


Programmas “Biznesa Uzrāviens” ietvaros, apmācību dalībniekiem būs iespēja saņemt papildus atbalstu EUR 500 vērtībā uzņēmumam būtiskās jomās – mārketings, reklāma, komunikācija, darbinieku izglītība, eksporta veicināšana u.c. Atbalsta programma “Biznesa Uzrāviens” ietver plašu pakalpojumu klāstu, tostarp arī eksporta tirgu paplašināšanu un sadarbības partneru meklēšanu, biznesa apmācībām, reklāmas un publicitātes iespējas, pārdošanas veicināšanas aktivitātes, kā arī dažādas uzņēmējdarbības konsultācijas pie nozaru ekspertiem.

Apmācību sesija ilgs divus mēnešus – no jūlija līdz augustam, un tā piedāvās apmeklēt astoņas radošās lekcijas, veidot praktiskos uzdevumus, testus, saņemt no biznesa profesionāļiem individuālas konsultācijas klātienē, veidot diskusijas un rosināt viedokļu / ideju apmaiņu apmācību dalībnieku starpā. Apmācības notiks Rīgas centrā, katru pirmdienu, attiecīgajos datumos – 7. jūlijā, 14. jūlijā, 21. jūlijā, 28. jūlijā, 4. augustā, 11. augustā, 18. augustā un noslēguma apmācība - 25. augustā. Apmācību laikā tiks apgūti gan biznesa uzsākšanas pamatprincipi, gan biznesa stratēģijas izveide, personāla izvēle un motivācija, pārdošanas sistēmas izveide, mārketinga un reklāmas noslēpumi, eksporta veicināšana, konkurences apzināšanās u.c.

Apmācības vadīs radošā biznesa trenere Egita Sproģe. Egita ir lektore ar ir vairāk nekā 20 gadu pieredzi tiešajā pārdošanā un pārdošanas vadībā, pārdošanas procesu izveidē, pārdošanas komandas izveidē, pārdošanas komandas vadīšanā, uzņēmuma izveidē, uzņēmuma vadīšanā. Egita savā pārdošanas karjerā ir veikusi vairāk kā 14 000 veiksmīgas vizītes gan mazo, gan vidējo,gan lielo klientu B2B segmentā, strādājusi gan ar Latvijas, gan starptautiskiem klientiem. Egita konsultē, sagatavo un vada mācību programmas uzņēmumos, palīdz pārdošanas organizāciju izveidošanā un biznesa attīstībā.

Pateicoties vēl pieejamajam līdzfinansējumam, biznesa apmācību sesijas izmaksas sastāda vien 299 EUR vienam dalībniekam (standarta cena - EUR 899), turklāt papildus katrs apmācību dalībnieks saņem programmas “Biznesa Uzrāviens” atbalstu EUR 500 vērtībā uzņēmējdarbības veicināšanai.

Skatoties uz lielo interesentu atsaucību, pieteikšanās tiek pagarināta līdz 31. maijam. Vietu skaits apmācību sesijā ir ierobežots, tāpēc visi, kas vēlas pieteikties biznesa apmācībām, aicināti savlaicīgi sazināties pa tālruni 20587382, vai rakstīt uz e-pastu: info@jks.lv.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apmācības biznesa uzsākšanai, atbalsts, Biznesa apmācības, biznesa plāns, biznesa uzrāviens, idejas, jauna biznesa uzsākšana, jaunieši, Jauno komersantu skola, kursi, mārketings, reklāma, semināri, veiksmīgs bizness

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats