25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Valsts apmaksāta grūtniecības aprūpe tagad pieejama vēl plašāk
Valsts apmaksāta grūtniecības aprūpe tagad pieejama vēl plašāk
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 16. maijs 2014, 17:11
Laikā, kad valsts aktīvi cīnās ar sasāpējušo demogrāfijas problēmu, topošās un jaunās māmiņas ir mūsu sabiedrības nākotne, tāpēc to aprūpei ir jāpievērš īpaša uzmanība. Svarīgi ir arī nodrošināt māmiņas ar nepieciešamo informāciju, lai šis periods, kad sieviete iet cauri kam pilnīgi jaunam un nezināmam, būtu pēc iespējas mierīgāks un patīkamāks. Tas ir emocionāls pārdzīvojums, kam nepieciešama īpaša sagatavošanās.


Tagad arī veselības un skaistuma centrs "Adoria" piedāvā valsts apmaksātu, drošu un mūsdienīgu aprūpi ikvienai grūtniecei. Aprūpe norit saskaņā gan ar atbilstošajiem noteikumiem, gan Ginekologu un dzemdību speciālistu asociācijas vadlīnijām. Māmiņām tiek pievērsta īpaša uzmanība un vērība, nodrošinot individuālu attieksmi un augstu profesionalitāti. Grūtnieču aprūpi veic dzemdību speciālisti, kuri ikdienā vada dzemdības, nepieciešamības gadījumā veic ķeizargriezienus. Veselības centrs nodrošina arī mūsdienīgas diagnostikas ierīces.

Māmiņām veselības centrs piedāvā pilnīgi drošu vidi, vislabāko attieksmi un atbalstu, kurš šajā trauksmainajā laikā ir īpaši nepieciešams, lai samazinātu jebkādus stresu izraisošus faktorus, kas varētu ietekmēt māmiņas un bērniņa veselību. Aprūpes laikā katrai māmiņai būs iespēja sagatavoties dzemdībām, rast atbildes uz visiem jautājumiem, kuri saistīti ar grūtniecības norisi, dzemdībām, to gaitu, atsāpināšanas iespējām un pēcdzemdību periodu. Sarežgītas grūtniecības norises gadījumos tiks nodrošināti kvalitatīvi, savlaicīgi papildus izmeklējumi, ārstēšana un citu speciālistu konsultācijas.

Veselības centram "Adoria" tiešām rūp jaunās un topošās māmiņas, tāpēc liela daļa no sniegtajiem pakalpojumiem ir bezmaksas, piemēram, ārstu vizītes, analīzes, sirds toņu klausīšanās, recepšu izrakstīšana valsts kompensējamajiem medikamentiem u.c. procedūras. Veselas māmiņas un bērni ir mūsu nākotne, ko jālolo un par ko jārūpējas pēc labākās sirdsapziņas un visas māmiņas ir pelnījušas šādu attieksmi.

Veselības un skaistuma centrs "Adoria" atrodas Aleksandra Čaka ielā 70, Rīgā. Tālrunis uzziņām – 67315000.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Adoria, grūtniecība

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats