20. aprīlis, Sestdiena
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Jaunieši aicināti piedalīties īpašā biznesa apmācību sesijā Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus
Jaunieši aicināti piedalīties īpašā biznesa apmācību sesijā Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus
Autors: Publicitātes materiāls / 28. aprīlis 2014, 16:31
Biznesa vides attīstība un jaunu uzņēmumu dibināšana šobrīd ir viena no aktuālākajām lietām mūsu valsts ekonomikā, tāpēc rūpējoties par jauniešu – nākotnes uzņēmēju izglītošanu, "Jauno komersantu skola" aicina jauniešus vecumā no 18 - 28 gadiem piedalīties īpašā biznesa apmācību sesijā "Kā izveidot veiksmīgu biznesu un gūt panākumus". Apmācību mērķis ir vairot jaunošos motivāciju savas uzņēmējdarbības uzsākšanai, kā arī sniegt zināšanas par visu, kas saistās ar biznesu, tā attīstīšanu un peļņas gūšanu.


Biznesa apmācību sesija ilgs divus mēnešus – no jūlija līdz augustam, un tā piedāvās apmeklēt astoņas radošās lekcijas, veidot praktiskos uzdevumus, testus, saņemt no biznesa profesionāļiem individuālas konsultācijas klātienē un "online" (interneta tiešsaistē), veidot diskusijas un rosināt viedokļu / ideju apmaiņu apmācību dalībnieku starpā. Apmācības notiks Rīgas centrā, katru pirmdienu, attiecīgajos datumos – 7. jūlijā, 14. jūlijā, 21. jūlijā, 28. jūlijā, 4. augustā, 11. augustā, 18. augustā un noslēguma apmācība - 25. augustā.

Sava biznesa uzsākšanai nepieciešama daudzpusīga un uz biznesa attīstību orientēta informācija, tāpēc apmācību laikā tiks apgūti gan biznesa uzsākšanas pamatprincipi, gan biznesa stratēģijas izveide, personāla izvēle un motivācija, pārdošanas sistēmas izveide, mārketinga un reklāmas noslēpumi, eksporta veicināšana, konkurences apzināšanās u.c.

Apmācības ir virzītas ne tikai uz ideju apmaiņu ar citiem jauniešiem un aktīvu darbu grupās, bet arī individuālu un uz katru dalībnieku vērstu zināšanu sniegšanu.  Dažkārt savu ideju realizācijai pietrūkst būtiskākā -  pārliecības par saviem spēkiem, ideju "no malas", motivācijas, sapratnes par to, ko un kā darīt, vēlmes atrast atbilstošāko sev un doties mērķa virzienā, tāpēc šāda veida apmācības ir kā lielisks stimuls nepadoties un radīt sevī vēmi realizēt lielas lietas! Apmācību laikā jaunieši kopā ar  uzņēmējiem un radošo biznesa treneri Egitu Sproģi likts pamatus jaunai uzņēmējdarbības iniciatīvai.

Egita Sproģe ir lektore ar ir vairāk nekā 20 gadu pieredzi tiešajā pārdošanā un pārdošanas vadībā, pārdošanas procesu izveidē, pārdošanas komandas izveidē, pārdošanas komandas vadīšanā, uzņēmuma izveidē, uzņēmuma vadīšanā. Egita savā pārdošanas karjerā ir veikusi vairāk kā 14 000 veiksmīgas vizītes gan mazo,gan vidējo,gan lielo klientu B2B segmentā, strādājusi gan ar Latvijas, gan starptautiskiem klientiem. Egita konsultē, sagatavo un vada mācību programmas uzņēmumos, palīdz pārdošanas organizāciju izveidošanā un biznesa attīstībā.

Pateicoties programmas "Biznesa Uzrāviens" līdzfinansējumam, biznesa apmācību sesijas izmaksas sastāda vien 299 EUR vienam dalībniekam (standarta cena - EUR 899).

Biznesa apmācību sesiju atbalsta arī Latvijas Izgudrojumu un inovāciju centrs “Latvia Invent”, Latvijas Eksportpadome, informatīvo atbalstu nodrošina biznesa portāls "Bizness.lv," "Ekonomika.lv," u.c.

Vietu skaits apmācību sesijā ir ierobežots, tāpēc visi, kas vēlas pieteikties biznesa apmācībām, aicināti savlaicīgi sazināties pa tālruni 20587382, vai rakstīt uz e-pastu: info@jks.lv. Pieteikšanās termiņš 15. maijs.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: apmācības biznesa uzsākšanai, Biznesa apmācības, idejas, jauna biznesa uzsākšana, jaunieši, Jauno komersantu skola, kursi, semināri, veiksmīgs bizness

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats