28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Bērniem iespējams saņemt bezmaksas zobārstniecības pakalpojumus
Bērniem iespējams saņemt bezmaksas zobārstniecības pakalpojumus
Autors: Publicitātes materiāls / 28. februāris 2014, 16:46
Rūpes par zobiem sākas jau agrā vecumā, jo veselīgs smaids ir viens no laimīgas dzīves pamatnosacījumiem.  Lai nodrošinātu bērniem pienācīgas rūpes par savu zobu higiēnu un veselību, zobu higiēnas centrs “Adoria Dent” aicina bēnus un pusaudžus līdz 18 gadu vecumam izmantot bezmaksas zobārstniecības pakalpojumus.  “Adoria” piedāvā plašu zobārstniecības pakalpojumu klāstu, turklāt jaunatklātajā zobārstniecības kabinetā ikviens bērns jutīsies droši un omulīgi.


“Agrīnā vecumā ļoti svarīga ir bērna vecāku attieksme pret zobu kopšanu, kas veido vispārējo bērna priekšstatu par zobārstniecību, kā arī būtiska loma ir zobu speciālistam, pie kura bērns tiek vests. Svarīgi, lai zobārsts bērnam prastu saprotami izskaidrot zobu labošanas procesu un iedrošinātu viņu nebaidīties. Pēc pirmo piena zobu parādīšanās bērns pēc katra pusgada būtu jāaizved vizītē pie zobārsta.  Aicinām vecākus pievērst uzmanību savu bērnu zobu veselībai jau laicīgi, kā arī regulāri nodrošināt tiem mutes dobuma pārbaudi, tādējādi izvairoties no nopietnām saslimšanām. Aicinām ikvienu bērna vecāku atnākt ar savu atvasīti uz mūsu speciālo zobārstniecības kabinetu un saņemt profesionālu bezmaksas zobārstniecības pakalpojumu,” norāda veselības centra “Adoria” zobārste Madara Oliņa.

Sākt mutes dobuma kopšanu ieteicams jau ar pirmo piena zobu parādīšanos. Sākumā šo pienākumu uzņemas vecāki, taču bērniņam kļūstot vecākam ir jāsāk paskaidrot, cik svarīgi ir regulāri un pareizi tīrīt zobiņus. Vajadzības gadījumā ir iespēja vērsties arī pēc palīdzības pie bērna stomatologa. Pieredzējuši ārsti pastāstīs bērnam par pareizu zobu tīrīšanas tehniku saprotami, interesanti un aizraujoši.

Ļoti svarīgs nosacījums veselīgiem zobiem ir pareizs uzturs. Galvenais bērnu un pusaudžu zobu ienaidnieks ir saldie un skābi saturoši gāzētie dzērieni. Nepareizs uzturs kopā ar sliktu mutes dobuma higiēnu neapšaubāmi radīs zobu saslimšanas un izjauks bērna organisma līdzsvaru kopumā.

Bezmaksas zobārstniecības pakalpojumus iespējams saņemt veselības centrā “Adoria”, iepriekš pierakstoties pa tālruni 67315000.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Adoria, Adoria Dent, bērni, zobārstniecība, zobi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats