19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Rosina sākt kriminālvajāšanu pret komercsabiedrības valdes locekli par kukuļdošanu VID amatpersonai
Rosina sākt kriminālvajāšanu pret komercsabiedrības valdes locekli par kukuļdošanu VID amatpersonai
Autors: Apollo.lv / 2. janvāris 2014, 13:08
Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) rosinājis sākt kriminālvajāšanu pret kādu komercsabiedrības valdes locekli par kukuļdošanu Valsts ieņēmumu dienesta (VID) amatpersonai, portālu «Apollo» informēja KNAB galvenā speciāliste sabiedrisko attiecību un izglītošanas jautājumos Inta Šaboha.


KNAB nosūtījis Ģenerālprokuratūrai 2013.gada aprīlī sāktā kriminālprocesa materiālus saistībā ar komercsabiedrības valdes locekļa iespējamu kukuļdošanu valsts amatpersonai.

Kā norādīja Šaboha, izmeklēšanas gaitā iegūto pierādījumu kopums dod pamatu KNAB izmeklētājam uzskatīt, ka komercsabiedrības valdes loceklis juridiskas personas interesēs vairākkārt piedāvājis un nodevis kukuli 2500 latu apmērā VID nodokļu kontroles daļas inspektoram par pārbaudes neturpināšanu uzņēmumā.

KNAB izmeklētājs rosina saukt pie kriminālatbildības aizdomās turēto komercsabiedrības valdes locekli par kukuļdošanu, un rosina piemērot arī piespiedu ietekmēšanas līdzekļi juridiskajai personai.

KNAB norāda, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek konstatēta Kriminālprocesa likumā noteiktajā kārtībā.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Inta Šaboha, KNAB, kriminālvajāšana, VID

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats