24. aprīlis, Trešdiena
Vārda dienas: Nameda, Visvaldis
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Studente brīdina neuzķerties uz aizdomīgu darba piedāvājumu
Studente brīdina neuzķerties uz aizdomīgu darba piedāvājumu
Autors: Apollo.lv / 15. novembris 2013, 15:34
Jurisprudences studente Laura sastapusies ar nepatīkamu gadījumu, meklējot darbu, tādēļ viņa aicina ikvienu «neuzķerties» uz kādu aizdomīgu sludinājumu, kas publicēts portālā «ss.lv».  


Laura šobrīd studē, turklāt viņai ir mazs bērns, tāpēc viņa meklējusi darbu uz pusslodzi. Sludinājumu portālā viņa atradusi sludinājumu, kurā teikts, ka tiek piedāvāts darbs studentiem. Darbu piedāvā kāds uzņēmums SIA «Jurdeks».

«Piedāvājam darbu studentiem ar augstu atbildības sajūtu un degsmi tiekties uz labāko. Tā ir lieliska iespēja piepelnīties un apvienot darbu ar skolu, kā arī piedāvājam lielisku darba atmosfēru un superīgu kolektīvu. Darbs ir noliktavā un birojā ar papīriem (iepriekšēja pieredze nav nepieciešama),» teikts portālā publicētajā sludinājumā.

«Aizsūtīju savu CV. Uzņēmums atbildēja, ka ir ieinteresēts satikties 15.novembrī. Par tikšanās vietu viņi ziņošot vēlāk. Līdz tam man viņiem jānosūta pases kopija. Sapratu, ka te ir kaut kas aizdomīgs, tāpēc atbildēju, ka pases kopiju viņi varēs iegūt, slēdzot darba līgumu. Tad sekoja atbilde, ka tādā gadījumā diemžēl sadarbība nesanāks,» stāstīja Laura.

«Sajūta ir ļoti nepatīkama. Nosūtīju savu CV ar fotogrāfiju. Par laimi, gan nekādu personas datu tur nebija,» stāstīja Laura.

Laura stāsta, ka šim sludinājumam portālā jau ir 1400 skatījumu, tādēļ viņa aicina visus cilvēkus, kas meklē darbu, uzmanīties no šādiem aizdomīgiem sludinājumiem. «Skatījos internetā, bet nevarēju atrast uzņēmumu ar šādu nosaukumu».

Būtiski atzīmēt, ka uzņēmuma sludinājumā teikts sekojoši: «Uz norādīto telefona numuru lūgums nezvanīt, bet sūtīt savus CV uz e-pastu, ar pretendentiem mēs sazināsimies paši.»

Ar uzņēmumu, kas it kā atrodas Rīgā, Purvciemā, portālam «Apollo» neizdevās sazināties.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: CV, darbs, Jurdeks, ss.lv

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats