28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » LNT maina vizuālo izskatu
LNT maina vizuālo izskatu
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 10. oktobris 2013, 11:07
Televīzijas kanāls LNT līdz ar 20.oktobri maina vizuālo noformējumu, spējot labāk komunicēt kanāla vērtības. Līdz ar šim vizuālajām izmaiņām skatītājam būs iespējams vieglāk orientēties plašajā LNT raidījumu piedāvājumā. Papildu šim jaunumam, MTG TV kanāli LNT un Kanāls 2 no oktobra vidus piedāvās skatīties labākos pasaules seriālus un filmas 16:9 formātā. LNT un Kanāla 2 skatītāji plašo programmu piedāvājumu jo īpaši ērti varēs baudīt visos platekrānu televizoros.


LNT maina vizuālo identitāti
Kanālam LNT līdz ar 20.oktobri mainīsies vizuālais noformējums un grafiskais dizains. Līdz ar jauno LNT vizuālo identitāti, tiks labāk komunicētas kanāla vērtības, kā arī skatītājam būs iespējams vieglāk orientēties plašajā LNT raidījumu piedāvājumā. Labāk ir vienreiz redzēt, nekā vairakkārt par to dzirdēt, tādēļ ikviens tiek aicināts novērtēt jauno LNT vizuālo noformējumu, kas tiks ieviests 20.oktobrī Latvijas sirsnīgā sadziedāšanās šova Dziedošās ģimenes ietvaros.

Aizvadītā gada laikā  MTG ir veicis būtiskas izmaiņas kanāla LNT attīstībā. Vispirms pārmaiņas piedzīvoja LNT Ziņu TOP10 ar 3D studiju, no šā gada pavasara pie jaunas studijas tika visi LNT Ziņu dienesta veidotie raidījumi kā rīta ziņas 900 sekundes, LNT dienas ziņas, LNT Ziņas sešos un vakara LNT Ziņu izlaidums 20:00. Ziņu studijas grafiskais noformējums un pasniegšanas veids līdz ar to ir kļuvis mūsdienīgāks un dinamiskāks.

Visi MTG TV kanāli 16:9 formātā!
Jaunais vizuālais noformējums nav vienīgais jaunums kanālā LNT. Sākot ar oktobra vidu ikvienam būs iespēja kanālā LNT un Kanālā 2 vairākas pārraides baudīt platekrāna televizoriem atbilstošākā formātā jeb 16:9. Šī formāta priekšrocība ir kvalitatīvs attēls bez kropļojumiem kā tā izstiepšana, saspiešana vai palielināšana, un turpmāk izvēlētā pārraide būs redzama pa visu lielo ekrānu. Līdz ar šo sperto soli MTG TV grupa ar kanāliem TV3, TV6, 3+, TV5, nu arī LNT un Kanālu 2 visus savus kanālus piedāvās jaunā un daudz augstvērtīgākā 16:9 kvalitātē.




Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: LNT, MTG TV, televīzija

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats