28. marts, Ceturtdiena
Vārda dienas: Ginta, Gunda, Gunta
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Druvas saldējums izstādes laikā atklāj jaunas garšas
Druvas saldējums izstādes laikā atklāj jaunas garšas
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 13. septembris 2013, 14:20
Lai iepazīstinātu pircējus ar dažādām garšu variācijām un noskaidrotu viņu vēlmes, akciju sabiedrība Druva Food šīs nedēļas nogalē, izstādes Riga Food 2013 ietvaros, veica degustāciju, piedāvājot apmeklētājiem nogaršot dažādus eksotiskus un līdz šim nebaudītus saldējuma veidus.


„Jau kādu laiku domājām, ka ir nepieciešams kas jauns, tāpēc nolēmām Riga Food 2013 ietvaros piedāvāt apmeklētājiem nodegustēt speciāli izstādei gatavotus saldējumus, tādējādi noskaidrojot, ko vēlas mūsu produktu cienītāji. Klienti vienmēr ir, bija un būs mūsu prioritāte un, piedāvājot 9 pilnīgi atšķirīgus saldējumu veidus, esam noskaidrojuši, ka cilvēkiem vislielākā interese bija par Magoņu saldējumu, kas nu ir iekļauts tuvākā laika darāmo darbu sarakstā,” stāsta AS Druva Food pārdošanas vadītājs Jānis Muižnieks.

Druva Food izstādes laikā apmeklētājiem deva iespēju nogaršot Jāņogu, Colas, Sarkano vīnogu, Magoņu, Smiltsērkšķu saldējumu, kā arī Zemeņu Pina Colada, Mango – Meloņu, Kivi - Apelsīnu, Rupjmaizes - melno plūmju - dzērveņu saldējumu.

„Vairākas reizes ar ģimeni pagājām garām Druvas Saldējuma stendam un katru reizi es ievēroju, ka tiek piedāvāti tādi saldējumi, kādus iepriekš nebiju nogaršojusi. Izlasot katru nosaukumu, garšas kārpiņas strādāja pašas par sevi, jo mutē sajutu daudzveidīgu garšu buķeti. Visvairāk man interesēja kā var garšot saldējums, kas gatavots no magonēm un, jā, tas bija lielisks! Bērni visvairāk priecājās par vīnogu un kivi-apelsīnu saldējumu, bet vīram visvairāk garšoja smiltsērkšķu. Uzskatu, ka Druvai noteikti ir jāražo ikviens no jaunatklātajiem saldējumiem, jo tirgus neko tādu vēl nav pieredzējis un domāju, ka pieprasījums būs liels,” stāsta izstādes apmeklētāja Baiba Straujuma ar ģimeni.

Uzņēmums sola jau pavisam drīz pircējus pārsteigt ar jauniem produktiem un tic, ka arī šie, no īsta sviesta un piena gatavotie produkti, spēs iekarot klientu atzinību.

Druvas saldējums nemainīgi saglabā savas labās garšas īpašības, jo ražošanā A/S “Druva food” izmanto tikai dabīgu lauku pienu no “Saldus Druva” fermām, to neaizstājot ar sauso piena pulveri. A/S „Druva Food” firmas zīme ir cigoriņu saldējums. Tas ir gatavots pēc uzņēmuma oriģinālās receptes, kas saglabājusies nemainīga kopš 1986. gada un līdz ar klasisko plombīra saldējumu ir viens no iecienītākajiem un pieprasītākajiem Druvas ražotajiem saldējumiem.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Druva Food, Jānis Muižnieks, Riga Food 2013

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats