18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Vasaras laikā populāras kļūst saldējuma ballītes
Vasaras laikā populāras kļūst saldējuma ballītes
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 16. jūlijs 2013, 10:34
Turpinoties patīkamam un siltam laikam, arvien populārāki kļūst dažādi pasākumi brīvā dabā. Kā liecina aptauja starp sociālo tīklu sekotājiem, šobrīd ļoti populāras esot ballītes, kur galvenais uzsvars tiek likts uz saldējumu – kokteiļiem, tortēm, saldējumam ar dažādām augļiem un ogām u.c., tādā veidā gan atvēsinoties, gan jauki pavadot laiku.



„Šādas saldējuma ballītes ierasti rīkojam, kad meitiņai ir dzimšanas diena. Tā kā viņas jubileja ir vasaras karstākajā mēnesī, jūlijā, tad interesanti izdekorēts saldējums ir lielā cieņā ne tikai starp bērniem, bet arī vecākiem,” sociālajā tīklā Facebook Druvas saldējumam stāsta rīdziniece Santa.

Ballīšu apmeklētāji un rīkotāji atzīst, ka visiecienītākais ir plombīra saldējums lielajos iepakojumos, jo to var pēc sirds patikas papildināt gan ar ievārījumu, gan šokolādes skaidiņām, pielāgojot jebkura pasākuma apmeklētāja gaumei.

„Vasaras sezona vienmēr saistījusies ar pozitīvām emocijām, dažādiem koncertiem, pasākumiem un ballītēm. Ārā ir karsts un kas vēl labāk atvēsinās par aukstu saldējumu. Šādu ballīšu rīkošana ir tikai apsveicama – tiek pavadīts laiks svaigā gaisā, rokās ir saldējums, kas mūsu gadījumā, ir gatavots no īsta piena,” stāsta AS “Druva Food” pārdošanas vadītājs Jānis Muižnieks.

Kā vieni no pasākumiem, kurus var svinēt kopā ar Druvas saldējumu ir kultūras,  mūzikas un sporta kustības „Ghetto Games” pasākumi, kas norisinās visā Latvijā. Par godu šai kustībai tirdzniecībā pieejams jaunais Druvas saldējums ar Ghetto Games dizainu, kas jau šobrīd ieguvis lielu atzinību no sportistiem un sporta faniem.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: cigoriņu saldējums, Druva food, Druvas saldējums, garšīgs saldējums, Ghetto Games, ghetto saldējums, krējuma saldējums, piena saldējums, plombīra saldējums, plombīrs, saldējums, saldējums no īsta piena, šokolādes saldējums

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats