25. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Bārbala, Līksma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Radio 101 iegādājies Krievijas pilsonis
Radio 101 iegādājies Krievijas pilsonis
Autors: Anete Jansone, BIZNESS.LV / 13. maijs 2013, 12:49
Par "Radio 101" juridiskās īpašnieces "TeleMedia centrs" un tās meitasuzņēmumu "Radio Zemgale" un "Radio Trīs" īpašnieku kļuvis Vitālijs Ņikitenko, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošā "Lursoft" informācija.


Uzņēmumu kapitāldaļas viņš iegādājies izsolē 30.aprīlī, ko rīkoja likvidējamās bankas "Latvijas Krājbanka" administrators "KMPG Baltic".
Ņikitenko piedāvātā cena vairākas reizes pārsniegusi izsoles sākumcenu -  50 tūkstošiem latu, kas nav apliekami ar pievienotās vērtības nodokli.

Izolē pārdotas "Radio 101" juridiskā īpašnieka "TeleMedia centrs", kā arī tā meitasuzņēmumu "Radio Trīs" un "Radio Zemgale" kapitāldaļas 100% apmērā un arī "Latvijas Krājbankas" prasījuma tiesības pret šiem uzņēmumiem gandrīz pusmiljona latu apmērā. Kapitāldaļas un prasījuma tiesības tika izsolītas kā vienots lietu kopums.

Bankas prasījuma tiesības 672,9 tūkstošu latu apmērā pret "Radio 101" īpašnieku bija plānots izsolīt jau februārī, tomēr tas netika izdarīts, jo viens no pretendentiem uz izsoli neieradās, bet otrs nesolīja.

"TeleMedia" nodarbojas ar radio programmas sagatavošanu un pārraidīšanu, kā arī ar reklāmas pakalpojumu sniegšanu.

Uzņēmuma darbības realizācijai un izstrādāto projektu īstenošanai, "TeleMedia" 2011.gadā no 221 tūkstoša latu līdz 250 tūkstošiem latu palielināja pamatkapitālu, un, lai nepieļautu likviditātes risku, uzņēmuma valde meklēja iespējas 2012.gadā piesaistīt papildu finanšu resursus.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: izsole, Krievija, Latvijas Krājbanka, Radio 101, Vitalijs Ņikitenko

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats