26. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Alīna, Rūsiņš, Sandris
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Pārtikas ražotājam svarīgi apmierināt dažādo pieprasījumu
Pārtikas ražotājam svarīgi apmierināt dažādo pieprasījumu
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 22. aprīlis 2013, 10:46
Ikvienam no mums patīk labi un gardi paēst, un, cik dažādi ir cilvēki, tik dažādas būs arī viņu iecienītās maltītes, tādēļ arī pārtikas ražotājiem svarīgi aizvien mainīt savu piedāvājuma klāstu, lai spētu apmierināt dažādo pieprasījumu.


Tieši tādēļ, lai viņu klienti vienmēr būtu apmierināti,  zivju konservu “Kaija” ražotājs “Karavela” aizvien  papildina un padara interesantāku sava piedāvājuma klāstu, sniedzot iespēju nobaudīt zivju izstrādājumus dažādos iepakojumos, taču tajā pašā laikā saglabājot klasisko „Latvijas garšu”. Kurš gan spēj iedomāties kartupeļus ar biezpienu, bez mūsu gardās siļķes? Līdz šim Latvijas patērētājs “Kaijas” produkciju visplašāk atpazīst pēc tādiem kulinārijas izstrādājumiem kā Siļķe eļļā "Gardums", Siļķe "Ungāru gaumē", kā arī dažādiem produktiem vakuumiepakojumos, tomēr piedāvājuma klāsts aizvien tiek un nākotnē vēl plašāk tiks attīstīts.

”Kaija” ir ražotne ar bagātu vēsturi, stabilām tradīcijām un lieliem izaugsmes plāniem ne tikai Baltijas tirgos, bet arī jau apgūtajos un iekarotajos NVS un 3. pasaules valstu tirgos. „Tāpat, lai veicinātu savu izaugsmi arī Rietumeiropas un Skandināvijas tirgos, 2013.gada janvārī oficiāli esam atklājuši  pilnīgi jaunu un moderni aprīkotu ražotni, kas ļauj pielāgoties jauno tirgu standartiem un kvalitātes prasībām. Uzņēmuma attīstība ir kā zīme par zivjrūpniecības atdzimšanu Latvijas zivjrūpniecības nozarē, kas viennozīmīgi nesīs tālākas pozitīvas sekas Latvijas ekonomiskās situācijas un iedzīvotāju labklājības uzlabošanā,” stāsta “Karavela” līdzīpašnieks un valdes loceklis Andris Bite. 

“Karavela” ir iesaistījusies arī biroja “Latvijas produkts” mārketinga aktivitātēs, tādējādi apliecinot, ka uzņēmums atbalsta un tam ir svarīga vietējo uzņēmumu veiksmīga attīstība.  

“Uzņēmumi zina, ka sadarbība ar biroju “Latvijas produkts” nenozīmē tikai akcentētu sevis poziciēšanu visai sabiedrībai kā  Latvijas prece vai pakalpojums, bet sadarbība ietver arī iesaistīšanos dažādās mārketinga aktivitātēs, kas tālāk var palīdzēt uzņēmuma attīstībā. Uzņēmumi var gan pieteikties preču zīmes “Latvijas produkts” izmantošanai, gan arī iesaistīties dažādās mārketinga aktivitātēs, un esam lepni, ka viena no kompānijam, kas lēmusi par dalību šajās aktivitātēs, ir zivju konservu ražotājs “Karavela”. Tā ir kompānija ar vairāk nekā 100 gadus senu vēsturi, šajā laikā veiksmīgi iekarojot savu vietu starp zivju delikatešu ražotājiem ne tikai Latvijā, bet arī citās Pasaules valstīs, apliecinot, ka Latvijā ražotais patiešām ir kvalitātes zīme,” norāda biroja “Latvijas produkts” pārstāve Ieva Roznberga.



Diskusija par rakstu (1)

Atslēgvārdi: gardums, garšīgākie zivju konservi, kaija, karavela, konservu ražošana, kvalitatīvākie zivju kulinārijas produkti, kvalitatīvi zivju produkti, labākie zivju izstrādājumi, Latvijas produkts, siļķe eļļā, zivis, zivju apstrāde, zivju delikateses, zivju konservi, zivju preservi

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats