19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Ātrais SMS kredīts piedāvā iespēju pagarināt kredīta atmaksas termiņu bez maksas
Ātrais SMS kredīts piedāvā iespēju pagarināt kredīta atmaksas termiņu bez maksas
Autors: Andris Jurkevics / BIZNESS.LV / 15. februāris 2013, 17:01
Ikvienam var gadīties situācija, kad iecerētais var neizdoties tā, kā iepriekš plānots, un šādos brīžos svarīgi, lai apkārtējie pret to izturas ar sapratni, lai plāni neizjuktu pavisam. Tieši tādēļ, jūtot atbildību kredītņēmēju priekšā, finanšu kompānija Ātrais SMS kredīts (Atrais.lv) piedāvā saviem klientiem unikālu iespēju - situācijā, kad klients nevar termiņā atmaksāt aizņēmumu, to iespējams pagarināt uz septiņām dienām bez maksas. 


“Saprotam, ka situācijas var būt visdažādākās – aizkavējusies alga, bijuši kādi neplānoti, bet steidzami izdevumi vai gadījusies cita ķibele, kuras dēļ aizņēmumu nav iespējams atdot laikā pat visapzinīgākajam klientam. Mums rūp, lai ikviens kredītņēmējs justos labi, un nevēlamies, lai tam nāktos risināt liekas problēmas, tieši tādēļ arī piedāvājam šo unikālo iespēju – pagarināt kredīta atmaksas termiņu uz septiņām dienām bez maksas,” skaidro „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

Iespējai pagarināt kredīta atmaksas termiņu uz septiņām dienām bez maksas pieteikties ir pavisam vienkārši – par to jāinformē Ātrais SMS kredīts līdz aizņēmuma atgriešanas pamattermiņa beigām.

Šī nav vienīgā no iespējām, ko, lai izrādītu pretīmnākšanu saviem klientiem, ieviesis Ātrais SMS kredīts. Joprojām ir spēkā Ātrais SMS kredīts piedāvātā akcija - "Laimīgās dienas", kuras laikā naudu uz trīs dienām iespējams aizņemties bez komisijas maksas un procentiem.

Ātrais SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums, ko izsniedz bez ķīlas un galvotāja apmērā no 15 līdz 300 latiem ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Galvenais Ātrā SMS kredīta pozitīvais aspekts ir iespēja naudu saņemt ļoti ātri un bez liekām formalitātēm. Pirmo reizi ar interneta starpniecību vai klātienē noslēdzot līgumu, turpmāk naudu savā konta iespējams saņemt kaut vai tikai nosūtot īsziņu.


Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ātrais SMS kredīts, atrais.lv, Maija Miesniece, Nordic Finance

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats