18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Ātrais SMS kredīts aicina piedalīties Valentīndienas akcijā
Ātrais SMS kredīts aicina piedalīties Valentīndienas akcijā
Autors: Jānis Lācis / BIZNESS.LV / 8. februāris 2013, 17:36
Visu mīlētāju diena tuvojas straujiem soļiem un šobrīd viens no aktuālākajiem jautājumiem, nenoliedzami, ir, kā iepriecināt un pārsteigt savu mīļoto. Lai svētki būtu izdevušies un šī diena kļūtu vēl īpašāka, Ātrais SMS kredīts aicina ikvienu piedalīties Valentīndienas akcijā un laimēt romantiskas vakariņas restorānā vai kādu no trim izcili gardām šokolādes izlasēm. Lai piedalītos akcijā, viss, kas ir jādara – jāreģistrējas Ātrais.lv.


“Valentīndiena ir īpaši svētki, jo tieši šai dienā mūs visus vieno mīlestība un labestība. Līdzīgi kā citos svētkos, arī šajā, visu mīlētāju dienā, mēs vēlamies cilvēkiem sagādāt tikai pozitīvas emocijas, tāpēc ikviens ir aicināts bez maksas reģistrēties Ātrais.lv un laimēt jauku pārsteigumu sev un savam mīļotajam. Nenoliedzami, tieši Valentīndienā mēs vēlamies pārsteigt sev tuvāko ar ko jauku un patīkamu, taču tam bieži vien ir nepieciešami arī naudas līdzekļi. Ne vienmēr tie ir lieli, tomēr, lai vēlmi izpildītu, ar paša uzkrātajiem līdzekļiem var arī nepietikt. Šādos gadījumos ātrā kredīta izsniegšanas pakalpojums var izrādīties ļoti noderīgs. Mēs ticam, ka šie svētki būs izdevušies un sagādās daudz patīkamu mirkļu ikvienam,” atzīst „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

Ātrais SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums, ko izsniedz bez ķīlas un galvotāja apmērā no 15 līdz 300 latiem ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Galvenais Ātrā SMS kredīta pozitīvais aspekts ir iespēja naudu saņemt ļoti ātri un bez liekām formalitātēm. Pirmo reizi ar interneta starpniecību vai klātienē noslēdzot līgumu, turpmāk naudu savā konta iespējams saņemt kaut vai tikai nosūtot īsziņu. Tikai Ātrais SMS kredīts piedāvā unikālu iespēju – “Laimīgās dienas”, kuru laikā naudu uz trīs dienām iespējams aizņemties bez komisijas maksas un procentiem.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Ātrais SMS kredīts, atrais.lv, Maija Miesniece, Nordic Finance, Valentīndiena

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats