18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Biroja darbiniekiem iesaka radīt svētku sajūtu arī ikdienā
Biroja darbiniekiem iesaka radīt svētku sajūtu arī ikdienā
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 18. decembris 2012, 15:38
Ziemassvētku laikā, kad gaisā virmo piparkūku, mandarīnu un tikko ceptu pīrādziņu smarža, visvairāk laika gribam pavadīt kopā ar sev tuvajiem cilvēkiem, domājot par pelnīto atpūtu un svētku noskaņas radīšanu, nevis cenšoties pagūt izdarīt visus iekrājušos darbus.


Kafijas ražotājs “Atar” īpašo Ziemassvētku sajūtu tomēr piedāvā radīt jau birojos, ikdienas kafijas pauzes pārvēršot par smaržīgiem un garšīgiem pirmssvētku vēstnešiem, ierastās kafijas vietā baudot pašgatavotus kafijas dzērienus. 

“Kafija ir ne tikai lielisks enerģijas avots biroja darbiniekiem, bet var radīt īstu svētku jebkurā uzņēmumā. Ierastajās kafijas pauzēs, veltot tikai nedaudz vairāk laika, vienkārši kafiju var pārvērst par īstu svētku dzērienu. Atliek tikai pievienot nedaudz garšvielas, lai Ziemassvētku garšu un smaržu ieviestu arī birojos,” stāsta “Atar” valdes loceklis Vladimirs Gaiņuks.

Lai pagatavotu garšīgu un smaržīgu Ziemassvētku kafijas dzērienu, nepieciešams pavisam maz, un nozīmīgākā sastāvdaļa, protams, ir kafija.

“Ziemassvētku kafija”

Sastāvdaļas: 1 litrs karstas Verona President kafijas, 0,5 tējkarotes kanēļa, 4 krustnagliņas, 50 g cukura, kafijas saldais krējums

Kanēli, kurstnagliņas un cukuru aplej ar verdošu kafiju. Ļauj pāris minūtes ievilkties, izkāš. pasniedzot pielej saldo krējumu.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Atar, kafija, svētki, Vladimirs Gaiņuks, Ziemassvētki

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats