16. aprīlis, Otrdiena
Vārda dienas: Alfs, Mintauts
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Kredītiem aktīvi piesakās aizdevumu izsniedzēju sociālo mediju pārstāvniecībās
Kredītiem aktīvi piesakās aizdevumu izsniedzēju sociālo mediju pārstāvniecībās
Autors: Kate Namniece, BIZNESS.LV / 17. decembris 2012, 17:43
Augot ātro kredītu popularitātei, aizdevumu izsniedzēju Ātrais SMS kredīts (Ātrais.lv) un Iespēju kredīts klienti pamanījuši un aizvien aktīvāk sākuši izmantot iespēju kredītam pieteikties, izmantojot kompāniju nesen atvērtās pārstāvniecības sociālajos medijos “Draugiem.lv”, “Facebook” un “Twitter”.


“Mums ir svarīgas mūsu klientu vēlmes un vajadzības, lai mēs būtu sasniedzami ātri un vienkārši. Tieši tādēļ izlēmām par Ātrā SMS kredīta un Iespēju Kredīta pārstāvniecību atvēršanu sociālajos medijos. Tagad klienti visus interesējošos jautājumus varēs noskaidrot internetā, turklāt ļoti operatīvi. Ar mums joprojām būs iespējams sazināties gan telefoniski, gan ar e-pasta starpniecību, tomēr, redzot, cik ļoti strauji pieaug sociālo mediju popularitāte, lēmām par savu pārstāvniecību atvēršanu arī tur,” skaidro „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

„Šobrīd, kad informācijas aprite ir ļoti strauja un iedzīvotāju uzmanība svārstīga, sociālie tīkli ir viens no būtiskākajiem mārketinga komunikācijas kanāliem konkurētspējas nodrošināšanai uzņēmumiem. Kompānijām ir jābūt gatavām tos profesionāli izmantot, vai arī pazaudēt potenciālos interesentus, tādēļ šādas uzņēmumu pārstāvniecības sociālajos tīklos ir nākotne visiem preču un pakalpojumu sniedzējiem, kas vēlēsies savu attīstību turpināt,” norāda mārketinga un inovāciju eksperts Alberts Jodis.

Ātrais SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums, ko izsniedz bez ķīlas un galvotāja apmērā no 15 līdz 300 latiem ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Galvenais Ātrā SMS kredīta pozitīvais aspekts ir iespēja naudu saņemt ļoti ātri un bez liekām formalitātēm. Pirmo reizi ar interneta starpniecību vai klātienē noslēdzot līgumu, turpmāk naudu savā konta iespējams saņemt kaut vai tikai nosūtot īsziņu.

“Iespēju kredīts” ir patēriņa aizdevums, ko iespējams saņemt uz īpaši izdevīgiem noteikumiem – summa var variēt diezgan plašā amplitūdā, procentu likmes ir mazākas nekā īstermiņa aizdevumiem, turklāt naudas atdošanas plāns ir ļoti elastīgs un piemērojams.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: Alberts Jodis, ātrais kredīts, Ātrais.lv, Kredīts, Maija Miesniece, Nordic Finance, SMS kredīts

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats