19. aprīlis, Piektdiena
Vārda dienas: Fanija, Vēsma
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Latvijā radīts jauns, starptautisks sociālais portāls fitnesa un veselīga dzīvesveida piekritējiem
Latvijā radīts jauns, starptautisks sociālais portāls fitnesa un veselīga dzīvesveida piekritējiem
Autors: Zane Grodiņa/ BIZNESS.LV / 10. decembris 2012, 13:44
VATP Biznesa inkubatora uzņēmums A Class International izveidojis jaunu, starptautisku komunikācijas portālu Mytrainerclub.com fitnesa profesionāļiem un veselīga dzīvesveida atbalstītājiem.


Portāla galvenā priekšrocība ir tajā integrētā inovatīvā lietotāju, proti, profesionāļu un vienkārši aktīva dzīvesveida piekritēju, plūsma. Abām grupām ir atsevišķas pieejas portāla videi, tomēr satikšanās iespējama Virtuālajās treniņa zālēs (Gym Room). Portāla centrā ir regulāra ziņu plūsma par aktuālāko veselīga dzīvesveida uzturēšanā, kā arī interaktīvs Realitātes šovs, kurā divi drosmīgi cilvēki ļauj sekot līdzi savai ikdienas cīņai ar liekajiem kilogramiem.

Fitnesa profesionāļiem Mytrainerclub.com piedāvā visas ierastās sociālo tīklu pamatfunkcijas - draugu pievienošana, bilžu/video izvietošana, jaunumu pievienošana, pasākumi, forums, konkursi, veikals, kā arī unikālā iespēju izveidot savu Virtuālo treniņa zāli (Gym Room). Tajā iespējams pulcēt savus klientus, domubiedrus, fanus un veidot slēgtā lokā informācijas apmaiņu, kurai nereti pietrūkst laika klātienē pirms vai pēc treniņa. Virtuālajā treniņa zālē tehniski var ievietot visa veida informatīvo materiālu – bildes, video, treniņu grafikus, afišas, tādējādi aizstājot personīgo mājas lapu.

Vienkāršie lietotāji jeb veselīga dzīvesveida atbalstītāji, reģistrējoties portālā, var izvēlēties un pieteikties par sekotāju ikvienai Virtuālajai treniņa zālei, lai komunicētu ar savu treneri vai citu profesionāli, kura viedoklis un dzīves uztvere liekas respektabla un interesanta.

Jāsaka, ka projekts vēl ir tikai attīstības pirmajā posmā un jau tuvākajā laikā plānotas daudzas interesantas un noderīgas papildu funkcijas. Portālu pozitīvi novērtējuši lietotāji gan no Latvijas, gan ārvalstīm. Projektam neilgā laika posmā jau ir liels sekotāju pulks populārākajos sociālajos tīklos, tādos kā Facebook.com un Twitter.com.

Portālā Mytrainerclub.com iespējams reģistrēties, aizpildot vienkāršu anketu vai izmantot jau esošus Facebook piekļuves datus.

Tuvākajā nākotnē portāla izstrādātāji plāno ieviest ģeogrāfisko atlases sistēmu ar iespēju atlasīt vienkopus visu informāciju par sev interesējoša reģiona aktualitātēm fitnesā un veselīgā dzīvesveidā – treneru profili, pasākumi, meistarklases, izstādes, gadatirgi, izglītības iestādes, video konferences, tiešās translācijas no treniņzālēm un daudzas citas globālās fitnesa pasaules aktualitātes.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: fitness, Mytrainerclub.com, VATP Biznesa inkubators

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats