18. aprīlis, Ceturtdiena
Vārda dienas: Jadviga, Laura
Sākuma lapa » Uzņēmējdarbība » Ātrais SMS Kredīts dod iespēju uz trim dienām aizņemties naudu bez komisijas maksas
Ātrais SMS Kredīts dod iespēju uz trim dienām aizņemties naudu bez komisijas maksas
Autors: BNA / 19. oktobris 2012, 12:44
Ātrais SMS Kredīts (www.atrais.lv) izstrādājis jaunu un unikālu piedāvājumu, kas ļauj naudas summu līdz 300 latiem aizņemties uz trim dienām, nemaksājot ne komisijas maksu, ne veicot jebkādu citu pārmaksu.


Tā ir līdz šim nebijusi pieeja kreditēšanas jomā, jo ļauj aizņemties un atmaksāt to pašu naudas summu, ne tikai pirmajam kredītam, bet arī jebkuram atkārtotam aizņēmumam pēc kredītņēmēja izvēles.

“Ideja par šāda īpaša kreditēšanas pakalpojuma izveidi radās, jo nereti nākas saskarties ar iedzīvotāju interesi par nelielu aizdevumu uz pāris dienām un šķiet negodīgi prasīt par to papildus uzcenojumu, ja jau pēc dažām dienām nauda tiek atmaksāta. Domājam, ka cilvēki izmantos šo iespēju, lai veiktu steidzamus pirkumus vai norēķinātos par komunālajiem pakalpojumiem gadījumos, kad alga vai citi ienākumi gaidāmi pēc dažām dienām,” atzīmē  „Nordic Finance” rīkotājdirektore Maija Miesniece.

“Trīs Laimīgās dienas”, kā šo iespēju nodēvējis Ātrais SMS Kredīts un kuru laikā iespējams aizņemties bez komisijas maksas un procentiem, katram iedzīvotajam pieejamas arī atkārtoti un viņam izdevīga laikā, atkarībā no vajadzības vai plānoto ienākumu grafika. “Esam gandarīti, ka varam dot cilvēkiem zināmu garantiju par finanšu pieejamību īpašos gadījumos un tas nesaistās ar nekādam papildus izmaksām vai kredītprocentiem,” piebilst Maija Miesniece.

Kredītņēmējs var arī neatmaksāt naudu pēc trim dienām un pagarināt atmaksas termiņu, taču šādā gadījumā stājas spēkā Ātrā SMS Kredīta standarta kreditēšanas noteikumi.

Ātrais SMS kredīts ir īstermiņa aizdevums, ko izsniedz bez ķīlas un galvotāja apmērā no 15 līdz 300 latiem ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām un iespēju pagarināt atmaksas termiņu. Galvenais Ātrā SMS kredīta pozitīvais aspekts ir iespēja naudu saņemt ļoti ātri un bez liekām formalitātēm. Pirmo reizi ar interneta starpniecību vai klātienē noslēdzot līgumu, turpmāk naudu savā konta iespējams saņemt kaut vai tikai nosūtot īsziņu. Tas padara aizņemšanās un naudas atmaksas procesu ātru, ērtu un piemērotu aizņemtiem un aktīviem cilvēkiem, kas nevar tērēt laiku stāvēšanai rindās vai formalitāšu kārtošanai.



Diskusija par rakstu (0)

Atslēgvārdi: aizdevums, aizdevums internetā, aizdod naudu, aizdod naudu bez ķīlas, aizņemties, aizņemties naudu, ātrais kredīts, ātrais kredīts internetā, Ātrais SMS kredīts, ātrie kredīti, atrie naudas aizdevumi, ātrs aizņemums, Iespēju Kredīts, izdevīgs aizdevums, kredita aizdevumi, kredītdevēji, kredīti, kredīti internetā, Nordic Finance

Saistītie raksti

Komentē šo rakstu
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tavs komentārs:

 Rādīt aizvērtās ziņas
 Rādīt visu saturu
 Krāsaini attēli
 Rādīt reklāmu
Manu ziņu portfelis
Neesi pievienojis savas ziņas.
TOP3 ziņas
Vairāk

Ekonomika.lv ziņas
Jaunākie komentāri
Reklāma
Mediju apskats